Hacıosmanoğlu: "FETÖ bizi hedef aldı"

Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu: "FETÖ bizi hedef aldı"
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan Mali Genel Kurulu’unda eski Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu konuşma yaptı.

Hacıosmanoğlu konuşmasında şu ifadeler yer verdi;

Eleştirmek için genel kurula katılmadım. Basın yoluyla bir senenin faturası bize kesildi. Ben basının tekliflerini değerlendirmedim. Bir sene oldu. Sayın başkan ve yönetimi bütün faturaları bize kesti. Biz gül bahçesi devralmadık. Ben geçmiş yönetimle ilgili enkaz devraldım gibi bir söz kimse duymadı. Kendisinin kafası benden daha iyi çalışıyor. Ben olağanüstü kongreyle devraldım. Ben aldığımda kulübün dönecek hali kalmadı. Hiç şikayet etmedik.

Biz hiç şikayet etmedik ama devrettiğimiz kulüp öyle değildi. Ben bıraktığımda gelirlerin yüzde 50 sinin kullanabilir hali vardı. 128 milyon idi marka değeri şimdiyse 50 Milyon civarında. Trabzonspor’un olağan kongresinde biz bırakıp gitmedik adaydık. Kimse Muharrem Beye ‘kulüp battı, gelin kurtarın’ demedi. Kendisi büyük hedef ve iddialarla geldi. Herkes gibi bizde bu beklenti içindeydik.

HACIOSMANOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İlk sene borcunu azalttık UEFA’dan gruplardan çıktık. Doğruda yanlış da vardı. 3. senemizde önemli oyuncular aldık ve camia bize insanlarla federasyonla kavga ederek şampiyon yapamazsınız dedi. Kulübün abileri bizde 8 ay sessiz kaldık. İçimiz kabul etmeye etmeye, kişiliğime ters olsa da sessiz kaldık. Federasyona destek verdik. Bunu Trabzonspor’u düşünerek yapmıştım ama sonunda bana karalama kampanyası yapıldı.

​Bu şehrin abileri bizimle uğraştı. İçerdeki ihanet şebekesi yetmedi, Türk futbolundaki ihanet şebekesi ortaya çıktı. Uluslararası alanda Türkiye'yi çökertmek isteyen FETÖ terör örgütü bizi hedef aldı. Biz bunların hepsiyle mücadele ettik. Bizi tehdit ettiler. Ben aday da olmayacaktım ama 'Tehditten dolayı kaçtı gitti' demesinler diye aday oldum. İlk tehdidi bana yaptılar. Savcılığa da müracaatımız yaptık. O federasyondaki, 'FETÖŞ'nun köpekleri' bunun hesabını ağır bir şekilde verecek. Fuat Avni bana, 'Yalan makinası, ya kendin bırak ya da seni rezil edeceğim. Senin birçok sapık kasetini yayınlamazsam şerefsizim. Yarın bana basın yoluyla bırakacağım mesajını ver yoksa rezil videonu yayınlayacağım' diyor."

Geçen sezon Galatasaray maçından sonra federasyona gittim. '2 senedir bana yapamadığınızı şimdi Trabzonspor'a yapıyorsunuz. Derdiniz ne?' diyorum. Biz şimdi hakemlerle konuşsak, Trabzonspor'a hassas davranın desek ters mi teper diye onun endişesini duyuyoruz. Dönemin 'Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ile bir görüşseniz' diyorlar. Gidip aynı şeyleri orada diyorum. Müftüoğlu bana, 'Başkanım ben İmam Hatip mezunuyum. Benim olduğum yerde bunlar olmaz' diyor. Ben de orada, 'FETÖ'nun köpekleri var burada' diye ağır hakaretler ediyorum. Bunları yaparken Kuddisi Müftüoğlu'nun ses tonu değişiyor. Benden korktuğunu düşündüm. Meğer Mesih diye taptıkları adamlarına küfür ettiğim için yüz şekli ve sesi değişiyormuş. 50 bin bylockcunun ilk bininin içinde Kuddusi Müftüoğlu da var.

Galatasaray, Konya ve Gaziantepspor maçıyla bu şehrin kimyasıyla oynadılar. Biz bunlarla da uğraştık. Öyle bir çete var ki burada. Bu hakemlerin başı orada duruyor. Kimse alamadı onu oradan. Bu çetinin başı da Cüneyt Çakır'dır. Babasını FETÖ terör örgütünden dolayı federasyondan attılar. O kadar gücü var, o kadar korkuyorlar ki ondan, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'na açıklama yaptırıyorlar. '15 Temmuz akşamı istifasını vermişti' diyorlar. Sanki, FETÖ haber gönderdi O'na, 'Ben darbe yapıyorum, sen git istifanı ver' diye. O da istifasını 15 Temmuz akşamı verdi. Bizimle ilgili Trabzon'da hakemleri alı koyduk diye dava açıyorlar. İtalya'da olduğu söylenen Avrupa Hakemler Federasyonu diye bir federasyon açıyor bu davayı. Ne kurumsal bir kimliği var, ne de yeri. Bunlar Türkiye'de rezil hakemlik yapan ama Avrupa'da FETÖ'nun lobisiyle önemli yerlere gelen Cüneyt Çakır'ın organizasyonundan geliyor. 

Biz bunlarla bu çeteyle uğraştık siz uğraşmadınız. Başkan Fenere kumpas kurulmuş olabilir diyor ama asıl kumpas bize kuruldu. Siz çok farklı misyonla Trabzonspor’u farklı yerlere taşımak için geldiniz. Mağlubiyet sonundaki her konuşmanızda eski yönetim yaptı dediniz. Sizin hiç mi eksiğiniz yanlışınız olmadı. Ben Trabzonspor’a saygımdan dolayı konuşmuyorum. Yoksa benim herkese her konuda verecek cevabım var.

Denetleme Kurulu Başkanına sesleniyorum. Adamına göre mi Trabzonsporlusunuz. Benim dönemimdeki borçların artışında kur farkı olduğunu söylemediniz ama Muharrem başkan döneminde söylediniz.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler