Giresunspor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Giresunspor ile Trabzonspor Süper Lig’in 36. Haftasında karşılaşacak. Giresunspor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar…

Giresunspor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 36. Haftasında Giresunspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Giresunspor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Bütün ayrıntılar bu sayfada…

Bugün (30.05.2023 Salı) Çotanak Spor Kompleksinde oynanacak karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Serkan Ok yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Oğuzhan Aksu olacak. Saat 20:00’de başlayacak karşılaşma Bein Sports 3’den canlı olarak ekranlara gelecek.

giresunspor-trabzonspor-maci-saat-kacta-hangi-kanalda.jpg

Karşılaşmayı Haber61 Canlı anlatım sistemi ile anbean takip edebilir, maç öncesi stat önünden maç sonrası stat önü ve karma alandan Haber61 TV’den yapılacak canlı yayınlarla müsabakanın nabzını tutabilirsiniz.

HABER61 TV’Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

MUHTEMEL 11!

Giresunspor: Ferhat, Hayrullah, Arias, Perez, Alper, Campuzano, Mejia, Görkem, Serginho, Saiz, Bajic

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Hüseyin, Bartra, Arif, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Visca, Trezeguet, Maxi Gomez

Giresunspor ile Trabzonspor bugüne kadar 13 kez karşılaştı. Bu müsabakalarda 2 kez Giresunspor, 6 kez Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 5 karşılaşmada taraflar eşitliği bozamadı. Giresun’da oynanan 6 karşılaşmada 2 kez Giresunspor, 1 kez Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 3 karşılaşma beraberlikle sona erdi.

İki takım en son 05.01.2023 tarihinde Trabzon’da karşılaştı. Müsabakayı 3-0 Trabzonspor kazandı. Giresunspor son maçında Gaziantep FK’yı hükmen 3-0 mağlup ederken Trabzonspor sahasında Fatih Karagümrük’ü 4-1 mağlup etti.

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Trabzonspor ile oynadığı son dört Süper Lig maçını kazanamayan Giresunspor (1B 3M), bu rekabet tarihinde üst üste beş karşılaşmayı galibiyetsiz geçmedi.

Giresunspor'a konuk olduğu dört Süper Lig maçının birini kazanabilen Trabzonspor (2B 1M), tek galibiyetini bu deplasmanda çıktığı son karşılaşmada aldı (Ağustos 2021; 1-0).

Son altı iç saha maçının sadece birinden puansız ayrılan Giresunspor (2G 3B), bu süreçteki tek mağlubiyetini 4-2 kaybettiği İstanbul Başakşehir karşılaşmasında aldı. O yenilgi, Karadeniz ekibinin lig tarihinde 2+ gol attığı 39 iç saha maçı arasında puan alamadığı ikinci mücadele oldu (Ağustos 2020; 2-3 vs Adana Demirspor).

Bu sezon Süper Lig'de çıktığı 16 deplasman maçının 10'unu kaybeden Trabzonspor (4G 2B), dış sahada daha fazla mağlubiyet aldığı son sezonu 2015/16'da yaşadı (12).

Süper Lig tarihinde salı günleri oynadığı yedi maçın sadece birini kaybeden Trabzonspor (4G 2B), tek mağlubiyetini gol atamadığı tek karşılaşmada Beşiktaş'tan aldı (Mart 2016; 0-2).

Bu sezon Süper Lig'de kafayla en az gol atan iki takımdan biri Giresunspor (4; Ümraniyespor ile birlikte). Trabzonspor ise şu ana kadar kalesinde bu şekilde en az gol gören iki ekipten biri konumunda (2; İstanbul Başakşehir ile birlikte).

Giresunspor bu sezon Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncusu olan Riad Bajic'in (11) rakip fileleri havalandırdığı 11 karşılaşmanın sadece ikisini kazanabildi (7B 2M).

Trabzonspor formasıyla ilk kez üst üste üç Süper Lig maçında gole katkı yapan Trezeguet (3 gol & 1 asist), dört karşılaşmalık seriyi en son Şubat-Mart 2022 arasında İstanbul Başakşehir adına yakaladı.

Giresunspor Teknik Direktörü İrfan Buz'un Süper Lig kariyerinde mağlup edemediği takımlar arasında Trabzonspor'dan (2B 3M) daha fazla karşılaştığı tek takım Fenerbahçe (3B 3M).

Trabzonspor'un başında çıktığı üç deplasman maçını da kaybeden Nenad Bjelica, Süper Lig tarihinde Ersun Yanal'ın (Kasım 2007-Ocak 2008) ardından bordo-mavili ekiple ilk dört dış saha karşılaşmasından puansız ayrılan ilk teknik direktör olabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor