Son olarak TFF 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ü çalıştıran tecrübeli teknik direktör Giray Bulak , zirve yarışını etkileyen en önemli karşılaşmalardan biri olan Beşiktaş-Trabzonspor maçını değerlendirdi.
Trabzonspor'un en büyük avantajının kalecisi ve santrforu olduğunu belirten Giray Bulak, "Beşiktaş'ın Burak Yılmaz gibi bir santraforu olmasına rağmen iyi olmayan bir kalecisi var. Trabzonspor'un çok bilinen ve formda bir kadrosu var. Trabzonspor'un gol yemeden oyunun başında gol atan bir yapısı var. Beşiktaş'ın avantajı ise kendi sahasında oynaması ve seyircisinin olması. Beşiktaş eğer iyi sonuç alırsa 'ligde ben de varım' diyebilecek." dedi.
"LİG YENİDEN KARIŞABİLİR"
Beşiktaş'ın küçük de olsa avantajı olduğunu belirten Giray Bulak, "Eğer bu maçı Beşiktaş kazanırsa ve ligin 26. haftasında oynayacakları Galatasaray maçında da galibiyet alabilirse lig yeniden karışabilir" ifadelerine yer verdi.
Fanatik
Tüm Yorumlar (17)
Zafersezer
6 yıl önceNe şom ağızlı bi adamsın
İsmail Kır
6 yıl önceYa düşün takımın yakasından biraz destek olun nasıl maçı kaybeder nasıl Trabzonspor kaybeder hep bunları konuşun demiyorsunuz dilemiyorsunuz Trabzonspor şu beşiktaşı parçalar ligi şampiyon bitirir.Hem kaostan kendinize pay çıkartın ama yemezler.Hoca sen 2.veya 3lig takimi çalıştır.
İnegöllü
6 yıl önceBeşiktaşın ufakta olsa avantajı varmış.hadi ordan futboldan anlayan kime sorsan bu maçın fovarisi trabzon der.
Türker
6 yıl önceOlumsuz sonuçta Lig bir haftalığına karışır sonra yeniden yenerek biz ağırlık koyarız
mehmet
6 yıl önceSENDEN BİZİMLE İLGİLİ GÜZEL BİR DÜŞÜNCE PAYLAMIŞI BEKLEMEK , HAMSİ ÇIKARSA KAVAĞA ...
Fatih
6 yıl önceBide bunu takımın başında görmek isteyen grup var Trabzon da tüüüüüü senin sıfatına giray
Ali
6 yıl önceÇekememezlikten geberecek. Aklını kendine şakla. Böyle saçma yorum. Bulak bulandırma peşinde. Düşün takımın yakasından.
salih
6 yıl önceADAM BEŞİKTAŞLI TABİKİ ÖYLE DİYECAK.
Takat
6 yıl önceGiray hazımsızlık yaşadığı için ligi değil Trabzonspor u karıştırmak peşinde.
Mementoğlu hacı
6 yıl önceGiray hoca sen zaten istanbul takımlarının maşasısın anladık ama neden bu gün konuşuyon bari maçtan sonra kaybederse takım ben olsam bjk yi yenerdim de belki gündeme gelirsin ????????????
Yazar
6 yıl önceHer zamanki gibi boş konuşuyor , ben asla 2.-3. Lig takımı bile teslim etmem buna
Nihat s
6 yıl önceKiskanclik derim böyle sine
gerçek taraftar
6 yıl öncehalamın bıyıkları olsa amcam olurdu.
şenol
6 yıl önceYazık Giray Hoca azıcık şehrinizin takımına destek olun. Sizler böyle yaparsanız eller neler yapar.
Murat ALTUN
6 yıl önceDekoder satışları düşmesin diye Beşiktaş'ın mücadeleden kopmaması gerektiğini hesaplayan sermaye mutlaka hakemlere etki edcek, bu maçta hakeme çok dikkat!
Yılmaz Arslan
6 yıl önceKarışacak bir şey yok Biz şampiyon olacağız o kadar
Doğrucu Davut
6 yıl önceBoşta mi kaldın hocam.