Gaston Campi kimdir?

Trabzonspor'un transferi için görüşmelere başlandığını açıkladığı ve Trabzon'a getirdiği Gaston Campi kimdir? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Gaston Campi kimdir?

Trabzonspor'un Trabzon'a getirdiği Gaston Campi kimdir? Hangi takımlarda forma giymiştir? İşte hakkındaki tüm detaylar...,

GASTON CAMPI KİMDİR?

6 Nisan 1991 yılında Arjantin'in Lanus kentinde dünyaya gelen Gaston Campi, ön libero, stoper ve sol bek mevkilerinde forma giymektedir.

1,93 boyundaki oyuncu sol ayağını kullanmaktadır. Oyuncunun aynı zamanda İtalya vatandaşlığı da vardır.

Futbola Arjantin'in köklü kulüplerinden Racing Club altyapısında başlayan Campi, 2016 yılında alt lig takımlarından Atlético de Rafaela kiralanmıştır. 2017 yılında kiralıktan geri dönen Arjantinli savunmacı büyük takımların dikkatini çekmiş ve 525 Bin Euro karşılığında Estudiantes'e transfer olmuştur.

Burada da Portekiz'in Chaves kulübüne (Chaves'de Marcao'nun Galatasaray'a transferi sonrası) kiralık olarak gönderilmiş, burada ise 16 karşılaşmaya çıkıp 2'de gol kaydetmiştir.

Son olarak transferi için Trabzonspor ile görüşen Campi için kulübü Estudiantes, oyuncunun transferi netleştirmek ve sağlık kontrolünden geçmek için Türkiye'ye gitmesine izin verildiğini açıklamıştı. Oyuncu son olarak Trabzon'a geldi. Trabzonspor Kulübü'de transfer için görüşmelere başlandığını açıkladı.

Gaston Campi kimdir?

Gaston Campi kimdir?

Kritik maçlarda attığı gollerle tanınır.

Son olarak Trabzonspor ile görüşen Campi, Bordo-Mavili formayı giymesi beklenmektedir. Transfermarkt'e göre 1,5 Milyon Euro değeri vardır.

Özellikleri: "Fiziği ile savunmada dikkatleri üzerine çeken Arjantinli savunmacı, 1,93 boyu ile hava toplarında hakimiyet sağlamaktadır. Uzun boyunun yanı sıra ayaklarına hakim olması ile dikkat çeken oyuncu geriden oyun kurabilme konusunda tecrübelidir."

Özel hayatı: Campi, Arjantinli sevgilisi Camila ile birliktedir.

Gaston campi kimdir

İşte performasında kesitler:

Hakkında yapılan yorumlar:

Gaston Campi kimdir?

Gaston Campi kimdir? 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor