Galatasaray'da kontrat uzatmayan Emre Akbaba'nın artık adresi tribünler oldu.
Yıllık 9.2 milyon TL alan oyuncu, sakatlığın da etkisi ile beklentilerin uzağında kaldı. Galatasaray yönetimi, ücretinde indirim karşılığı sözleşme uzatmak istese de oyuncudan ne olumlu ne de olumsuz yanıt geldi. Bu arada İki ağır sakatlık yaşayan ve sarı-kırmızılı takıma beklenen katkıyı sağlayamayan yıldız oyuncu, yıllık 9.2 milyon TL kazanıyor.
Galatasaray'ın Fenerbahçe ile girdiği rekabet sonucunda tam 4 milyon Euro'ya 2018 sezonu yaz döneminde renklerine bağladığı Emre Akbaba yol ayrımında
YÖNETİM UZATMAK İSTEDİ AMA...
Emre Akbaba'ya bir şans daha verme kararı alan yönetim, ücretinde önemli oranda indirime gitmesi şartıyla 28 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini uzatmak istedi.
Ancak beklediği süreleri alamayan Emre, bu teklife ne olumlu ne olumsuz cevap verdi.
TRABZONSPOR'A GİTMEK İSTEMİŞ
Ayrıca Trabzonspor'un Bakasetas transferi gerçekleşmeseydi Emre Akbaba'nın, ocak ayında bordo-mavililere gitmeye niyetlendiği ortaya çıktı...
Yönetimle yeni sözleşme konusunda anlaşamayan orta saha oyuncusu, hocası Fatih Terim'in de gözünden düştü.
Ara transferlerden sonra yeni takım kurgusu oluşturan Terim, Emre Akbaba'yı planlarına dahil etmedi.
Ligde 4 haftadır hiç oynamayan Emre, 2 maçta 21 kişilik kadroya bile giremedi ve tribüne gönderildi.
60 MAÇTA 10 GOL, 8 ASİST
Emre Akbaba, Galatasaray formasıyla çıktığı 60 maçta 10 gol 8 asistlik bir performans sergiledi.
Emre Akbaba, Galatasaray'a transfer olmadan önce ise Alanyaspor'da 151 maçta 54 gol atarken, 26 da asist yapmıştı.
(Sabah)
Tüm Yorumlar (9)
Hordogoplu
5 yıl önceHe he Riv riv Yanı biz enayj ya ağız yoklaysiniz hemi
Edgar
5 yıl önceEmre Akbaba, İrfan Can Kahveci gibi oyuncular ilk zamanlarında hep bizimle anıldı ama başka takımlara gittiler. Bizi seçselerdi Avrupa’nın yolunu tutacaklardı ama hata yaptılar.
Mantıklı
5 yıl önceSevgili Başkan, uzatmadan hemen a !! Burdan, Sosyal Medyası olan bütün Trabzonsporlulara sesleniyorum: Emre’yi Sosyal Medyadan ablukaya alın !!Artık “Come to Trabzon” mu diyeceksiniz, “Trabzonspor’a gel” mi diyeceksiniz, orasını bilemem. Yapın !!
Ömer Akyıldız
5 yıl önceSakatlıklar yüzünden bu adamın futbol hayatı bitti artık. Sakın böyle bi hata yapmasınlar.
Mehmet Kaya
5 yıl önceSakın haa
Kkl
5 yıl önceAlın değerlenir
TsametS
5 yıl önceKendine güveni varsa akbaba nın maç başı ücretle gelsin kendini kanıtlasın sonrasına bakarız
KALYONCU
5 yıl önceAcil alınmalı her futbolcunun alternatifi olmalı takımda, Alanyaspor gibi takımlara karşı oynarken böyle oyunculara büyük ihtiyaç duyuluyor bizde büyük iş yapar
Dost Acı Söyler
5 yıl önceHiç boşuna senaryo üretmeyin. Geleceği olan futbolcu Trabzon'a gitmez, giden de başka yere transfer olmak için gider. Takımı İstanbul'a taşımadığınız sürece şampiyonluk size hayal