Galatasaray Maçı öncesi kritik toplantı! Haber61’e açıkladı!

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, Trabzonspor taraftar dernekleri ile kahvaltıda bir araya geleceklerini söyledi.

Galatasaray Maçı öncesi kritik toplantı! Haber61’e açıkladı!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Avrupa Ligi’nde evinde Getafe ile karşılaştı. Karşılaşma öncesi Haber61 Mikrofonlarına açıklama yapan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper “Yarın taraftar dernekleri ile bir araya geleceğiz” dedi.

Trabzon’da düzenlenen ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın katılımıyla gerçekleşen 4 Uluslarası İpekyolu İşadamları Zirvesi için alınan güvenlik önlemleri hakkında konuşan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper “Günler öncesinden Trabzon Emniyeti, Jandarma ve Sahil Güvenlik ile istişare yaptık ve güvenlik konusunda dersimize çalıştık. Çok şükür aksayan bir durum olmadı. Gayet güzel şekilde kendisini uğurladık. Avrupa maçımız içerideki son maçımız artık. İnşallah evimizde güzel maçlara ev sahipliği yapacak olan stadımızda son Avrupa maçımız. Dolayısıyla bu maç için de gerekli tedbirleri aldık Asıl önemli olan Galatasaray maçı. Gelirken kadrolara baktım genç ağırlıklı, seyir zevki güzel bir maç olacağını düşünüyorum.” İfadelerini kullandı.

Taraftar grupları ile bir araya geleceğiz

Galatasaray maçı öncesi de haber61 mikrofonlarına önemli açıklamalar yapan Alper “Yarın güzel bir etkinliğimiz var onu da buradan söyleyeyim. Bütün taraftar gruplarımızın liderleri ve onların yardımcıları ile yarın sabah polis evinde bir araya geleceğiz. Güzel bir hasbihal ortamı olacak. Onlardan beklentilerimizi, onların bizden beklentilerini birlikte fikir telakkisi yapmış olacağız.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor