Fransız ekibi Lille, Yusuf Yazıcı için Trabzonspor’a 12 milyon Euro önermiş ancak teklif reddedilmişti. Kırmızı-Beyazlılar, şimdi ise teklifi iyileştirerek yeniden Bordo-Mavililer’in kapısını çalmaya hazırlanıyor.
Milli futbolcumuz Mehmet Zeki Çelik’in formasını giydiği Fransız temsilcisi Lille’in de Yusuf ısrarı sürüyor. Daha önce 22 yaşındaki oyuncu için 12 milyon Euro (78.7 milyon TL) öneren Lille, yeni bir teklif hazırladı. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Fransız ekibinin 15 milyon Euro (98.4 milyon TL) artı bonuslar ve bir sonraki satıştan pay teklif edeceği gelen haberler arasında.
Hedef şampiyonluk
Bordo-Mavili yönetim ise hem Yusuf’u hem de Abdülkadir’i satmamakta kararlı. Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, iki genç yıldızı da önümüzdeki sezon takımda tutarak ligde şampiyonluk yaşamayı ve oyuncularının değerini artırmayı hedefliyor.
Tüm Yorumlar (10)
Deli
7 yıl önceBelhandanın 10 yaptı yerde Yusuf 40-50 eder
Bafrali
7 yıl önceYok yok. Birakmiyacaklar bu usaklari bize. Gittikce artio fiyatlar
Mikail
7 yıl önce25 milyona yollanmasi mübahtir.
222
7 yıl önceyusuf avrupaya gitmeli.
Salih Zeki ÇOLAK
7 yıl önce25 milyon Avro verirlerse hemen satılsın .
ayhan61
7 yıl önceBu haberlerin artık kesilmesi gerekiyor. Bu 2 futbolcu satılmayacak ise konu kapanmıştır. Artık yeni sezona büyük umutlarla başlıyor olmamız gerekiyor.
Caa
7 yıl önceGitmesin demiyoruz. Parası var. Hobi olarak yine gitsin :)
Yomralı
7 yıl önceKot kafalı lille bu fiyatlara olmazzz
5561
7 yıl önce25 Milyon Auro ve sonraki satistan %40 pay
Şehzade
7 yıl önce2 milyon euro daha artırırlarsa satılsın bence oda artık gitmeli kariyeri düşünülmeli yusuflar abdüşlar çok tsde yeterki önleri açılsın