Trabzonspor'da sezon başında alınan ama uzun sakatlıklar nedeniyle fazla forma giyemeyen Fode Koita, Boluspor'a attığı golün kendisi için çok önemli olduğunu belirtti. 31 yaşındaki Gineli forvet "Uzun zamandır gelmesini beklediğim bir goldü. Umuyorum bu bir başlangıç olur. Takım arkadaşlarım ve hocam bana gerçekten çok büyük öz güven aşılıyor" dedi.
Form tutmaya başladığını vurgulayan 1.86 boyundaki futbolcu "Sizin de bildiğiniz gibi geçen sene çok uzun bir süre futboldan uzak kaldım. Formumu yakalamak adına çok çalışıyorum. Sezon başında da şanssız sakatlıklar yaşadım. Ligin ikinci yarısı zor geçecek ama başaracağız" diye konuştu.
Yaşadığı üst üste sakatlıklar nedeniyle son haftalarda forma giymeyi başarabilen Koita'nın devre arasında ayrılma ihtimali vardı. Ancak Abdullah Avcı, ligde sonradan girdiği Altay maçında asist yapan ve Boluspor'a kupada gol atan 31 yaşındaki forvetin kalmasını istedi. Yönetim de gelen teklifleri reddetti.
Fotomaç
Tüm Yorumlar (12)
Kemal Ars
4 yıl önceBoş topcu hicbir ise yaramaz
NoName
4 yıl önceİlk başta ben de oyunda kaldığı sürede yaptıklarını görünce oynatılmasına çok kızıyordum. Ama gün geçtikce üzerine koyacağa benziyor Koita. En iyisini Abdullah Hoca bilir sonuçta topçıuları o gözlemliyor.
Trabzonlu
4 yıl önceSenden medet umanın futbol aklına şaşarım.canlı izledim boş
adnan
4 yıl önceuzun..sakatlik..gecirdi...antremen..baska..sada..oynamak..baska..son..3macda..ustune..koydu..gondermek..sikinti..yaratir..ilk..6hafta..sanpiyonu..belirler..yedekte..olsa..kalsin..alacagin..bundan..iy..olmaz..yine..al..ama..kalsin..20..mac..var..yedekde..iy..olmali..sonuca..katki.salar..denildigi..kadar..kotu..deyil...iy..oyuncu..bundan..iyside..7..8..milyon..varmi..para
Temelli
4 yıl önceKoita takımda kalmalı ve o da çalışmaya devam etmeli. Faydalı olacak gibi
Mr
4 yıl önceAdamın stili değişik büyük takımlarda kapalı defans açacak yapıda değil.
volkan
4 yıl öncekaragümrük golcüsü Pesic, ilk yarı sonunda 11 golle gol krallığında ilk sırada bulunuyor. koita ise sadece kupa maçında boluspor'a 1 gol atabilmiş. 2.yarının en az 3 maçında forvette Djaniny ve Kouassi olmayacak.Trabzonspor'un ilk 11 inde koita mı olacak? trabzonspor,özellikle sivas ve galatasaray maçlarında koita ile mi gol arayacak? Şuana kadar ki saha performansına göre değerlendirme yapıldığında koita, ikinci yarıdaki hiçbir maçta gol atamaz,trabzonspora yeterli katkısı da olmaz,hatta zararı olacak. Karagümrükten Pesic,Koita ya göre çok daha kaiteli bir golcü.trabzonspor yönetimi ve teknik heyet, eğer şampiyonluk yolunda ikinci yarının ilk 5-6 maçını kazanmak istiyorsa Pesic'i transfer etmelidir.Pesic transferiyle trabzonspor maçlarını bol gollü kazanır.
furkan
4 yıl önceŞampiyonluk için forvet eksikliği koita ile giderilemez.koitadan kritik maçlarda goller beklemek,bence fazla iyimserlik olur. trabzonspor,inşaAllah koitaya güvenerek beklenmedik puan kayıpları yaşamaz.
MALATYALI
4 yıl önceISKARTA
melih
4 yıl öncekoita, şampiyonluk hedefi olan trabzonsporun golcüsü olamaz. kaleye şutları çok çok isabetsiz.rakip defanstan hızlı kurtulabilecek bir yapıda değil. ikinci yarı koita gönderilmeli. başakşehir maçında son dakikalardaki kritik pasa nasıl isabetsiz vuruş yaptı?hepimiz gördük. koita, zor maçlarda maçı çevirebilecek özellikte bir oyuncu değil.
rafet
4 yıl öncekoita, trabzonspor için ideal golcü değil. aylar sonra boluspora 1 gol atmasıyla fazla ümitlenmeye gerek yok.durum değerlendirmesi yapıldığında trabzonspor, sivas-galatasaray-konyaspor maçlarını forvette koita olursa kazanamaz.
uğur
4 yıl öncekoita, başka takımlara gönderilmeli.şampiyonluk hedefi olan takımın forvetinde başarılı olabilecek bir futbolcu değil.koitanın kaleye attığı şutlar ya dışarı çıkıyor ya da kalecide kalıyor.koitanın trabzonsporda kalması ve ilk 11 'de başlaması trabzonsporun hücum planlarını bozar.trabzonsporun şampiyon olması için ikinci yarı her maçında ortalama 3-4 gol bulabilmelidir.