| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 16 Temmuz 2018 15:44

Flaş Burak Yılmaz açıklaması! Ameliyat oldu ve...

Burak Yılmaz'ın takıma ne zaman katılacağı belli oldu

Trabzonspor'da sol kasık fıtığında (inguinal herni) artan ağrıları sonrası Slovenya’daki kampdan ayrılarak tedavisi için İstanbul’a giden Burak Yılmaz ameliyat oldu.

Fulya Acıbadem Hastanesi’nde Prof. Dr. Melih Paksoy’un gerçekleştirdiği başarılı ameliyat sonrasında Burak müşahede altına alındı. Burak Yılmaz’ın sağlık durumu hakkında açıklama yapan Paksoy, ‘’4-5 hafta içerisinde takım arkadaşlarıyla birlikte çalışmalara başlayacaktır’’ dedi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu da Burak Yılmaz’ı ameliyatı öncesinde yalnız bırakmadı. Fulya Acıbadem Hastanesi’nde Burak Yılmaz ile görüşen Başkanımız Ağaoğlu, ‘’Futbolcumuzun sağlığı her şeyin önünde geliyor. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Burak daha da güçlenerek aramıza dönecektir” diye konuştu.

Yorumlar (5)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

M
maydin
7 yıl önce

Bu kadar şansız insan olamaz. Çok geçmiş olsun kral, en kısa zamanda sağlığına kavuşursun seni sahalarda görmek istiyoruz..

ŞEHZADE
7 yıl önce

Ben en çok Trabzonspora üzülüyorum.Burak Yılmaza geçmiş olsun.

Ömer 61
7 yıl önce

Gecen sene sakat sakat maclara cikti bence buyuzden iyilesmesi zaman aliyo gecmis olsun

G
Göktürk saraçoğlu
7 yıl önce

Geçmiş olsun kral, bir an önce aramızda olmanı diliyoruz...

A
Abdullah Yıldırım
7 yıl önce

Geçmiş olsun