Fırat Aydınus'un Trabzonspor karnesi

12.08.2018 paza rgünü İstanbul'da oynanacak olan Başakşehir - Trabzonspor karşılaşmasının hakemi Fırat Aydınus oldu.

Fırat Aydınus'un Trabzonspor karnesi

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 1. Haftasında Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

12 Ağustos  Pazar günü İstanbul’da oynanacak karşılaşma saat 19.30’da başlayacak. Müsabakayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşcıoğlu yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Serkan Tokat olacak.

Hakem Fırat Aydınus, Trabzonspor’un en son 01.04.2018 tarihinde deplasmanda oynadığı Galatasaray karşılaşmasında görev yaptı. Müsabaka 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sonuçlandı.

TRABZONSPOR KARNESİ
Karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus Trabzonspor’un bugüne kadar 50 karşılaşmasında görev yaptı. Bordo mavililer bu maçlarda 18 galibiyet, 15 mağlubiyet elde etti. 17 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Fırat Aydınus, Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı 25 karşılaşmada görev yaptı. Trabzonspor bu maçlarda 7 galibiyet, 11 mağlubiyet elde etti. 7 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Fırat Aydınus, 50 karşılaşmada Trabzonsporlu futbolculara 11 kırmızı kart çıkardı. Rakip takım oyuncularına ise 10 kırmızı kart gösterdi. Trabzonspor deplasmanda oynadığı 24 karşılaşmada ise Bordo mavili futbolculara 7 kırmızı kart çıkaran Aydınus, rakip takım oyuncularına 4 kırmızı kart çıkardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor