Trendyol Süper Lig’in 2. Haftası yine istenmeyen görüntülere sahne oldu.
İzmir'de oynanan ve 2-2 sona eren Göztepe - Fenerbahçe karşılaşmasında yaşananlar maçın önüne geçti.
Dün akşam Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında, Fenerbahçe başkanı Ali Koç sahaya indi ve karşılaşmanın hakemi maçı durdurmak zorunda kaldı.
Göztepe taraftarının yoğun tepkisine neden olan Koç’a su şişesi atılırken, Fenerbahçe başkanının yere düştüğü görüldü. Tam bu sırada ise Koç'un korumasının silahını düzelttiği kameralara yansıdı.
Güvenlik güçleri Koç’u soyunma odasına kaçırdıktan sonra karşılaşmanın sorunsuz bir şekilde devam ettiği görüldü.

Yaşanan gelişmelere bir anlam verilemezken, hiçbir gerginliğin olmadığı ve Fenerbahçe’nin 2-0 önde olduğu karşılamada başkan Koç’un neden sahaya indiği, ne yapmaya çalıştığı merak edildi.
Tribüne alınmadığı iddia edilen İstanbul ekibinin taraftarlarının biletsiz olduğu belirtilirken, içeriye giren taraftarların ise stada büyük zarar verdikleri görüntüler olduğu iddia edilen paylaşımlar sosyal medyada yer aldı.
Trabzon’da yaşanan provokatif eylemler sonucu çıkan olaylar, Galatasaray deplasmanında yaşananlar ve son olarak da Göztepe deplasmanın da ortada hiçbir neden yokken yaşananlar, Ali Koç ve Fenerbahçe’nin amacının ne olduğunu sosyal medya ortamında sorgulattı.
Yaşanan tüm olumsuz olayların tek bir takım kaynaklı olduğunu söyleyen spor severler, durumu tepkiyle karşılamaya devam ediyor.
Tüm Yorumlar (14)
Murat Duman
1 yıl önceTüm bu olaylar, Göztepe'nin iptal edilen haklı golü, fenere verilen komik penaltı ve fenerli futbolcuya verilmeyen %100 kırmızı karta Hacıosmsnoğlu başkanlığındaki federasyonun tepkisi ne olacak acaba? Temiz futbol iddiasıyla gelenler ne yapacak göreceğiz!
Kemal
1 yıl önceO silahı nasıl sokar içeri ben hep diyorum birileri ölecek futbol oynanmayacak.göreceksiniz
61 ts
1 yıl önceFutbolla alakası yok maksat mikserlik futboldan uzaklaştırılmalı
Yalçın
1 yıl önceAli Koç'un tek amacı ülkeyi karıştırmaktır başka açıklaması olamaz. Kupayla başladı Atatürk ün öne sürdü şimdi devam ediyor. Şampiyon olmak gibi bir derdi yok.
......
1 yıl önceTakım öyle yada böyle 2-0 önde. Maç oynanirken saha girmek nedir? Federasyon süresiz bu adamı men etmeli.
Topaloğlu
1 yıl önceAli Koç’un dedelerinden kalma Vizyon’u ve Misyon’u vardır. Tamamlamak için elinden geleni yapacaktır. Şu anda Türkiye’de , Futbol , meşguliyet ve deşarj olarak işlev görmektedir ve bunu dahi Sabote etmek Ali Koç’a verilmiş bir görevdir …!…!….
Hasan
1 yıl önceOlayın farklı boyutları var. 1) Bu adam ligi sabote etme peşinde bizim şampiyonluktan bu yana 2) Taraftarları tahrik edip gerilim çıkarma peşinde 3) TFF bu adama nasıl ceza vermeyecek? 4) Güvenliğin sertifikası iptal edilip silahı elinden alınmalı. 5) Dün hakemler çok açık FB destekledi. Uydurma penaltı ve nizami gol iptal edildi. 6) Hukukun işlediği bir devlette Ali Koç da olsa bunları yapamaz 7) Millet tercihsiz, ümitsiz yapacak bir şey yok
Oflu 61
1 yıl önceFenerbahçe neden her maça sıkıntı yaratıyor???? Ali Koç ne işi var sahada ???? Fenerbahçe herkesi rahatsiz ediyor herkesle Kavga ediyor , futbol mı oynayacaksın yoksa bu Fenerbahçenin AMAÇI ne ??? Ligde Fenerbahçe gibi sıkıntılı takim görmek iştemiyoruz.
Nuri Cemre
1 yıl önceAmaç futbol, şampiyonluk falan değil. Ülkede kaos çıkarmak. İş işten geçmeden devlet tedbir almalı.
Fuat abi
1 yıl önceGeçen sene Trabzon da yaptıkları provakasyon cezasız kalmasa bu olaylar tekrar etmezdi. Bazı kişilerin amacı ülkede iç karışıklık çıkarmak.
Süleyman şal
1 yıl önceAlim alim sadece kaos üzerine yaşıyorsun. Kendini kurtarmak için bırak fenervahçeyi rezil etme. Edebinle çekil bu saba göre değil. Sadece ve sadece fener antipatisi yaratıyorsun, şuçlu sensin.
Misafir
1 yıl önceFenerlileri Türbine almiyorlar.Baskanlarinida iterek gözler önünde yere yikiyorlar.Bunun sonrasinda Kizgin Taraftarlar önüne gelen herseyi kiriyor. Ve sizin attiginiz Basliga bakin.Adaletli olmak herkesin haddi olmadigi belli.T.S.lu olarak görüsüm böyle.Bizim Sahada olsaydi ne gibi Sonuclari olurdu düsünemiyorum.
TRABZON61
1 yıl önceBen de bi FENERLİ OLARAK Başkanımız ALİ KOÇ un sahaya girmesinden dolayı göz altına alınması gerekirken başkanımızın tahrik ettiği görevlilerden birinin sadece itme hareketinden dolayı göz altına alınması bu ülkede eşitlik ilkesinin olmadığını ve adaletin her daim zenginlerin yanında olduğunu gösterdi... FANATİK FENERLİ olarak kulübümüze saha kapatma cezası gelmesi gerekir....
Cemal Usta
1 yıl önceGEZI OLAYLARINDA FUTBOLUN ICINE GIRDIKTEN SONRAKI YAPTIKLARI BU ADAMIN ÜLKEDE KAOS PESINDE OLDUGUNU DÜSÜNÜYORUM.