| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 02 Mart 2022 19:51

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı hazırlıkları başladı! Böyle motive oluyorlar...

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal oyuncularını Trabzonspor'a karşı motive ediyor..

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında 6 Mart Pazar günü lider Trabzonspor'u konuk edecek Fenerbahçe, hazırlıklarına başladı. Teknik direktör İsmail Kartal, Trabzonspor maçının önemine vurgu yaptı ve "Bu maçı kazanmamız gerekiyor" dedi.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman öncesinde deneyimli teknik adam futbolcularıyla kısa süreli sohbet etti.

Oyuncularına motivasyon konuşması yapan Kartal, "Taraftarlar şu an bir kampanya yapıyor. 'Saracoğlu Yanındayız' kampanyası nedeniyle herkes maça gelip takımın yanında olacak. Çıkıp Fenerbahçe gibi oynayacağız. Önemli bir karşılaşma. Bu maçı kazanmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (5)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

E
Erdem
4 yıl önce

Kontrollü ve dikkatli oynayın. Çok iyi oyuncuları var. Zaten defansımız yara almış çok saldırgan oynamaya gerek yok. Konya maçı konsantrasyonu ile çıkarsak maça fenerbahçe hezimete hazır olsun. Kayseri ilk yarısı gibi oynarsak yada fenevi hafife alırsak biz 4 yer eve döneriz. Tüm takıma başarılar dilerim. İstanbulda uzun zaman sonra feneri yenmek 8 puan kazanmak gibi oldu. Ne hallere düşürdüler bu takımı, çok şükür Ağaoğlu ve Avcı ile yeni yeni toparlanıyoruz.

M
Murat Can
4 yıl önce

Şikeci topluluğunu yenmek saracak.

şampiyon trabzon
4 yıl önce

fb 0 ts 3

H
H.T
4 yıl önce

Sakın Ha Maçı Kaybetmeyelim.Yoluk Kanaryayı Sevindirmeyelim.

İBRAHİM AYDIN
4 yıl önce

lütfen şikebahçeyi yenin ne olursa olsun.