Fenerbahçe Trabzonspor maçının yan hakemleri Kadıköylü ve Fenerbahçeli!

Kısa Pas programında haftanın değerlendirilmesi yapılırken Fenerbahçe Trabzonspor maçının hakemleri hakkında şok eden detaylar ortaya çıkarıldı.

Fenerbahçe Trabzonspor maçının yan hakemleri Kadıköylü ve Fenerbahçeli!

HABER61 - ÖZEL

Trabzonspor’un deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Fenerbahçe maçında hakemler tepki çekmişti. Tartışma konusu olan yan hakemlerin ikisinin de Kadıköylü ve fanatik Fenerbahçeli olduğu ortaya çıktı.

Haber61 TV’de yayınlanan, Kadir Can’ın sunduğu, Trabzonsporlu eski futbolcu Galip Değerli ve Haber61 yazarı gazeteci Turgay Beşyıldız’ın konuk olduğu Kısa Pas programında Trabzonspor’un 1-1 berabere kaldığı Fenerbahçe maçı konuşuldu.

Programda Turgay Beşyıldız yan hakemler Tarık Ongun ile Bahattin Duran’ın İstanbul Kadıköylü olduğunu söyledi. Programda, Tarık Ongun’un okul çağlarında okul yıllığına kendisi için bir arkadaşının fanatik bir Fenerbahçeli olduğunu gösteren yazı da izleyicilere gösterildi. İlgili anı defterinde “Tarık koyu bir Fenerbahçeliydi. Hatta kaleci Schumacher’in büyük hayranıydı.” İfadelerinin yer aldığı görüldü.

İKİ HAKEM DE KADIKÖY'DEN

Konu üzerine konuşan Beşyıldız “Tarık Ongun İstanbullu ve Kadıköylü. Kadıköy lisesinden mezun oldu. Bahattin Duran İstanbullu. Kuzguncuk doğumlu, Kadıköy’e çok yakın. İkisinin de Fenerbahçeli olduğunu herkes biliyor. Bunda yine bir şey yok ama Kadıköy’de maç oynanıyor iki hakem Kadıköylü. Böyle bir şey olabilir mi? Konumuz yine Fenerbahçe değil. MHK yine aynı MHK hiç birşey değişmemiş. Fenerbahçe’nin bunlara ihtiyacı yok ki. MHK çıkıyor iki Kadıköylü hakemi maça atıyor. Bahattin Duran son dakikada Ekuban pozisyonunda ne olduğunu anlatsın. Diğer taraftan sen hakem olarak topa vuramazsın. Oyuna topu soktu bir uzun topla gol geldi.” İfadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'UN HİÇ BİR MAÇINI TRABZONLU HAKEM YÖNETMEDİ
BEŞİKTAŞ MAÇINI DA TRABZONLU HAKEMLER YÖNETSİN!


Trabzonspor’un hiçbir maçını Trabzonlu hakemin yönetmediğinin altını çizen Beşyıldız “ MHK’ya şunu söylüyorum; 44 yıldan beri Trabzonspor’un bir maçını, hazırlık maçı hariç içeride ya da dışarıda Trabzonlu bir hakem yönetti mi? Bana bunu açıklasın MHK özür dileyeceğim. Trabzonspor’un maçını Trabzonlu hakem yönetemeyecek ama Fenerbahçe’nin maçını Kadıköy’de iki Kadıköylü hakeme veriyorsun. Trabzonspor’un önemli bir maçında , Faroz’dan Kavakmeydan’dan iki tane hakemlik yapan arkadaşımızı versinler, ne olur? Önümüzdeki Beşiktaş maçında Trabzonlu hakemler yan hakem olsun. Bunun dedikodusu olmaz mı, olur. Yapmayın buna meyil vermeyin, yoksa Fenerbahçe gol atmış çok önemli değil.” Şeklinde konuştu

Tarık Ongun için anı defterinde konuyla ilgili yazılanlar ise şu şekilde;

“Tarık dendi mi ilk akla onun futbolu gelir. Futbolun en zor yeri olan kaleci mevkiinde oynayan tarık, çok başarılı maçlar çıkardığı gibi takımını yaktığı da olmuştur… Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Tarık’ın Toni Schumacher’e olan büyük hayranlığı bütün okulca bilinir” 

Fenerbahçe Trabzonspor’un yan hakemleri Kadıköylü ve Fenerbahçeli!
Kısa Pas programı her hafta Salı günü saat 14.00’te Haber61 TV’de canlı olarak ekrana geliyor.

Programın tamamını izlemek için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor