Fatih Terim'in gözü Trabzonsporlu'da!

Haber61 Spor Servisi - A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, bu yaz Fransa'da düzenlenecek olan EURO 2016 öncesinde Milli Takım için bir çok futbolcuyu yakından takip etmeye devam ediyor. Bu noktada Terim'in Trabzonspor'dan Mustafa Yumlu'yu takip li

Fatih Terim'in gözü Trabzonsporlu'da!
Haber61 Spor Servisi - A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, bu yaz Fransa'da düzenlenecek olan EURO 2016 öncesinde Milli Takım için bir çok futbolcuyu yakından takip etmeye devam ediyor. Bu noktada Terim'in Trabzonspor'dan Mustafa Yumlu'yu takip listesine aldığı öğrenildi.
 
Bu sezon Trabzonspor'da başarılı bir performans göstererek defansın değişilmez ismi olan Mustafa Yumlu için Terim'in ne karar vereceği merakla bekleniyor. Tecrübeli stoperin ise turnuvada boy göstermeyi çok istediği ve  Milli formayı giymek için kalan maçlara ayrı bir motivasyonla hazırlandığı kaydedildi.
 
Mustafa bu sezon bordo mavili formayla 29 maçta forma giyerek 2 bin 537 dakika sahada kaldı. Stoper olmasına karşı attığı 2 gol ve 2 asistle takımına gol yollarında da katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler