Erman Toroğlu: Trabzonspor'da biri alıp takımı yönetemiyor

Erman Toroğlu, Fenerbahçe Trabzonspor maçının ilk yarısını yorumladı

Erman Toroğlu: Trabzonspor'da biri alıp takımı yönetemiyor

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile karşılaştığı mücadelenin devre arasında eski hakem Erman Toroğlu maçı yorumladı.

Erman Toroğlu şöyle konuştu;

Trabzon golü atınca ipler tamamen onların eline geçti ama golü yiyince şimdi diken üstünde olacaklar. Trabzonspor hücum ederken kaptırılan topların dönüşünde defans yapamıyor. Golü atan oyuncunun arkasında iki boş oyuncu daha var. Trabzon bir gol daha atamazsa işi zor. Trabzonspor'un daha iyi pozisyonlar yakalaması lazım. Fenerbahçe çok top kaybediyor, ama Trabzonspor'da biri alıp takımı yönetemiyor. Abdülkadir Ömür de bunu yapamadı.

3 ay dinlenme süresi oldu. Antrenmanda ne yaparsan yap maçta tamamen zorluyorsun. İlk maçlarda birşey olmaz ama ikinci üçüncü maçlarda sigortalar atacak. Trabzonspor'un dezavantajı iki tarafta da oynaması. Bu sakatlıklar olacak.

Sörloth çok iyi bir silah ama yanına birini sokmaları lazım. Son pozisyonda Novak pası atsa boş kaleye atacak. Avrupa'da bunu yapıyorlar ne kadar kolay gol diyorsun.

Emre artık futbolu bırakacak teknik adamlığa soyunacak. Bu hareketleri burada yaparsa teknik adamlıkta neler yapar. Kenarda duruyorsun bunu yapıyorsun. Son derece yanlış. 

Bir takım böyle gol yememeli. Antrenmanda Deniz'in attığı golü attırmazlar adama.

Sosa'nın olmaması büyük eksiklik. Trabzonspor'un saha içinde yönetecek bir beyni yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor