| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 15 Mart 2020 19:28 Güncellenme tarihi: 01 Nisan 2024 14:47

Erman Toroğlu: Bu operasyon değilse yorumculuğu bırakırım

Trabzonspor evinde Başakşehir’i ağırladı.

Süper Lig’in 26. Haftasında Trabzonspor evinde Başakşehir ile karşılaştı. Bordo mavililer sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılırken 1 puana razı edildi.

Karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus ise vermediği penaltı ile Trabzonspor’un 3 puanının önünde dururken, gündemin birinci sırasına oturdu.

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu da Fırat Aydınus’un yönetimine isyan etti. Trabzonspor’a operasyon yapıldığını söyleyen Toroğlu “Eğer bu bir operasyon değilse ben de yorumculuğu bırakırım” ifadelerini kullandı.

Erman Toroğlu “Nwakaeme çıkmak istiyor, çıkamıyor. Arkadan formayı yay gibi çekiyor. Sonrasında seyrettiğimde gördüm. Bu pozisyon su götürmez penaltı. Pozisyonu Fırat Aydunus görüyor ve vermiyor. “dedi.

Adım Erman Toroğlu kadar net söylüyorum diyen Toroğlu “Yüz ifadesi görüyor vermiyor. VAR nasıl çağırmıyor, inanılır gibi değil. Arada bir pozisyon olsa bu pozisyonlardan derim. Bu penaltı değilse ne. ey baltalar, ey Fırat, ey Mete Kalkavan. Pardon abi ya. Böyle bir şey olmaz. Yüze bakın, görüyor net. Kararsız kalıyor bir daha bakıyor. Görüyor uyanık. Kime hizmet ediyorsunuz bilmiyorum.” Dedi.

“Burada bir sakatlık var” diyen Toroğlu “Şu penaltı pozisyonunda hakemin de sakatlığı var, VARın da sakatlığı var. operasyon var. Ya iddia ediyorum. Şu pozisyonda operasyon yok diyen adam bana gelsin. Ne kadar iddialı konuşuyorum. Benim mahkemeye verebilirler. Şu pozisyonda, hakem ve VAR operasyon yok desinler ben yorumculuğu bırakırım. Arkadalar olur mu? Nasıl görmezsin bunu VAR’dan. Ben kolay kolay itmeye vermem. Bu ayıp bu olmaz ki. Basma olsa, ne kadar derim. Önce basmaya takıldım. Meğerse arkadan baba çekmiş, yatması ne. Bu organize iş. Hadi beni dava etsinler. Eğer bu, açık kanalda, bizim kanalda olsun eğer bunu vermeyen hakem ve VAR organize işin içindeler. Net görüyor. Vay Kalkavan, vay Fırat Aydınus. Net görüyor. Kurtulamadı. Vicdanı rahat değil. Yürüyün gidin ya. Trabzonspor ne yaparsan yap işin zor“ ifadelerini kullandı.

Yorumlar (40)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

A
Ahmet
6 yıl önce

Maçın hakemini ve var hakemini mahkemeye vermemiz gerekiyor ve mhk başkanı istifa etmeli

T
Ts_61
6 yıl önce

Böyle saçma karar mı olur (karar filanda yok aslında!). Böyle net penaltı nasıl verilmez. Var a bile gidilmedi. Allah belanızı versin VAR canavarları!

T
ts
6 yıl önce

Utanmadan ts kollanıyor diye reziller konuşuyordu, bu hakem müsveddeleri and içmişler ts u şampiyon yapmamak , son 2 maçta %10000 penaltıları zeko ve emirindeki hakemler yedi resmen ligi dizayn ediyorlar ,ağaoğlu tff mhk ye yapılması gerekeni kulübün hakkı için yao yanındayız.

H
hak
6 yıl önce

hani ts hakemide yeniyprdu bir zamanlar

M
Misafir
6 yıl önce

Allah sizi bildigi gibi yapsin adi hakemler

Tüm Yorumlar (40)

A
Ahmet
6 yıl önce

Maçın hakemini ve var hakemini mahkemeye vermemiz gerekiyor ve mhk başkanı istifa etmeli

T
Ts_61
6 yıl önce

Böyle saçma karar mı olur (karar filanda yok aslında!). Böyle net penaltı nasıl verilmez. Var a bile gidilmedi. Allah belanızı versin VAR canavarları!

T
ts
6 yıl önce

Utanmadan ts kollanıyor diye reziller konuşuyordu, bu hakem müsveddeleri and içmişler ts u şampiyon yapmamak , son 2 maçta %10000 penaltıları zeko ve emirindeki hakemler yedi resmen ligi dizayn ediyorlar ,ağaoğlu tff mhk ye yapılması gerekeni kulübün hakkı için yao yanındayız.

H
hak
6 yıl önce

hani ts hakemide yeniyprdu bir zamanlar

M
Misafir
6 yıl önce

Allah sizi bildigi gibi yapsin adi hakemler

S
Serko61
6 yıl önce

Hakemlere res çektik mhk başkanıda bize rest çekti eeee şimdi ne olacak...

F
firtinalim
6 yıl önce

İnadına kombine veya bilet almaya vaya yayın satın almaya devam edeceğim. Çünkü bu çirkinliklerin, adaletsizliklerin, hak yiyenlerin hem bu dünyada hem de öbür dünyada şahidi olmak istiyorum. Benim param gider ama öbür tarafta onların neyi gider hep birlikte görürüz.

B
BIRAKIN HAKEMİ OYUN YOK ORTADA
6 yıl önce

HAKEMLEREMİ KALDI TRABZON.TOP OYNAMADAN BELEŞ MAÇ ALMANIN PEŞİNE DÜŞTÜK.

M
mahmut bayraktar
6 yıl önce

vardaki varolmayan maluk ne zaman bizim maçımızı doğru yönetti.

K
Kemal SAKA
6 yıl önce

Zekeriya ALP iyi mi böyle. Bak mesajların ne güzel gidiyooor... geliyoooor. Gidiyooooor, geliyooooor. Bunlar hakem felan değil. Arkadaşlar bu üçüncü maç. Rize maç kafa-kafaya iken verilmeyen penaltı, dönün bakın. Geçen hafta maç kafa kafaya verilmeyen penaltı. Burda yine maç kafa kafaya iken verilmeyen yine net penaltı. Mwakamenin forma baya sağlammış yırtılmıyor. Şimdi VAR bunu da öbürleri gibi görmüyor öylemi. Geçin o işin geçin. Ben istemiyorum şampiyonluk felan. Götürün hakemlere verin. Ne garezleri var anlamadım gitti. Allah bin belanızı versin. Daha da birşey demiyorum. Bence bizim bu kokuşmuş hakem sürüsü ile mücadele edebilmemiz mümkün değil. Her maç hem hakemi hemde rakibi yenmek zorundamıyız. Dünyada böyle birşey var mı yaaaaa?

A
atatürk53
6 yıl önce

trabzonlu bakanlar bas bas bağırdılar şampiyon ts olacak diye.

Y
Yg
6 yıl önce

O vardaki hakem varya mete kalkavan Ts nin hangi macinda olursa olsun hep bizim hakkimizi yemistir buna bi bakin isterseniz

H
Haktan Şaşmaz
6 yıl önce

Herşey bir yana seyircisiz bir maçı seyretmek nekadar sıkıcı. Birde bu iş başaksehirin işine gelecek. Bence lig ertelenmeli

M
M. FATİH
6 yıl önce

Sevgili Trabzonspor yöneticileri bence konuşup ceza yemektense olayları delilleriyle bir an önce mahkemeye taşıyın...

O
Oktay turan
6 yıl önce

Nerde görürsek görelim yüzlerine tükürelim

D
Deniz
6 yıl önce

Adalet çökerse devlet çöker, şampiyon olan takım nasıl ben şampiyon oldum diyecek, Gs, bşk kş olursa olsun rakibinin puanı çalınmışsa o takımın şampiyonluğu meşru olurmuu. NASIL BİR VİJDAN, anlamıyorum. Bu saatten sonra TS hariç her takımın şampiyonluğu lekelidir ve meşru deyildir. Meşru ise, o zaman Anadolu takımları konu mankeni, İstanbul kendi liğini kursun, mega centerlarda şaöpiyonlarını belirlesinler, bizde kurtulalım, istemiyırsanız artık yabancı hakem getirinnnn kardeşim, hatalıysa, hakem mactan para vermeyin, 3 haftada gelmesinnn, nedir buuuu yaa ADALET ADALETTTT HAK HUKUKKK

A
Alix1967
6 yıl önce

başkan transfer bütçesini komple hakemlere ayırsın.Şu obiye katılan malcao ya da selam olsun.obiciim arkadaşın bu akşam oynamadı

C
Can
6 yıl önce

Ne demişti Ağaoğlu demek ki hakemi de yenebiliyormuşuz. Yenseydiniz aydunus u Trabzonlu lar ağlamayın.

Şevket61
6 yıl önce

Hiç birşey çıkmaz boşuna uğraşma, 2010/11 şampiyonluğu vermiyorlar bunumu verecekler. Hakkını arayacaksan toptan temizlik yapacaksın

G
Görün artık
6 yıl önce

Gözleri var görmezler, Varları var görmezler, Allah adaletsiz maç yönetenlerin ailesinden,çocuğundan buldursun....

E
Ers61
6 yıl önce

Yönetime büyük görev düşüyor. Bütün imkânlarını seferber etmeli ve bu haksızlıklara dur demelidir. Sesimiz çıkmazsa önümğzdeki haftalarda daha pervasız adaletsizlikler sergileyecekler, bundan şüpheniz olmasın.

T
TEMEL DOGRU
6 yıl önce

bu artist ve piskobat a cakar da hakem ken ts un az haklarini yemediler haram olsun simdi günah cikariyorlar

D
devran
6 yıl önce

kardesim göz göre göre sampiyonlugu aliyorlar elimizden baskan ortalikda yok sei gür cikmasi lazim tehdit etmesi lazim bakanlara gitmesi lazim artik onlarmi baski yaparlar bu seneyide caliyorlar yönetim cok ama cok sert olmasi lazim ne bilim takimi sahaya sürmesin zaten alacaklar elimizden ama böyle sessiz bir iki kelime bunlara yetmez bence baskasi olsa cok feryat koparirdi baskan bu isin icinden cikamiyor

H
Hayrullah
6 yıl önce

Tekadamlik rejiminin yönetmeni neden bukadar haksızlığa müdahale etmiyor baş sorumluluğu kabul edenler herşeyden sorumludurlar futboldada hak hukuk adalet isstiyoruz ????????????????????????????????????????????????

A
Alperen bozkurt
6 yıl önce

Cek takimi ligden baskanim cek yoksa gec olacak hersey icin vollahi cekiliyoruz bu sartlarda oynamiyoruz de bak nasil ülke calkalaniyo böyle karektersiz hakemler olmaz penalti yi nasil verecekler formayi yirtip cikarincami verilecek penalti var daki rizeli kalkavan o ara rizeylen telefondamiydi topragi bozuk insan adi dingil meymenetsiz karektersiz

C
CeyEr161
6 yıl önce

Puanlarimizi cala cala Sinsisarayi sampiyonluga dahil ettiler. IBB ile de puan farki olmasini önlediler. Hep bizim mi aleyhimize olur? Madem memlekette hakem yetistirilemiyor ya da adam gibi dürüst hakem istenmiyor takimlar bastirsin ve artik yabanci hakemleri getirsinler

şenol
6 yıl önce

Benim anlamadığım bizim futbolcular koşup hakemin yanına penaltı diye niye itiraz etmiyorlar o baskıyı yapmıyorlar. var a bakılsın diye. Yazık

B
Bordo mavi
6 yıl önce

bence en çok zararı hüseyin cimşir veriyor nwakaemeyi kanattan alip forvette oynatip ekuban sol kanata atip sörloth kanatlarda gezdiriyor

H
Hasan
6 yıl önce

VAR'da METE Kalkavan dört maçımızı yönetti. 3 beraberlik bir mağlubiyetimiz var. Denizli maçında 2-1 yenildik. İnşAllah Corona olurlar. Mezarı bedava eşerim söz.

M
Musti
6 yıl önce

Göz göre göre alenen net penaltı verilmiyor var sistemine rağmen.bu sistem bu pozisyonları görmeniz için getirildi.milyonlarca para harca sistemi getir fakat satılık adamlar net bir şekilde izlesinler fakat vermesinler.

H
Hasan
6 yıl önce

Bu adaleti sağlamak kimin görevi? Hakemler harcıyor. Nerede MHK? ZEKERİYA ALP racon kesiyor. Tff başkanı rezaleti görmüyor mu? Tff başkanı rezaleti görmüyor ise onu seçtiren görmüyor mu? Onu seçtiren görmüyor ise bu defa sandığa gittiğimde ben kesin göreceğim haberi olsun padişahın

D
devran
6 yıl önce

bu takimda basibosluluk var oyuncular umursamaz antröner öyle kenardan hic tepki yok hareketlilik yok oyun icinde oyuncuylr bir alem ilgi yok itiraz yok penaltiya kimse itiraz etmiyor hakeme baski yok orda oyuncular hakeme baski yapsa var mecbur devreye girecekti belki ama diyomya kimsenin umurunda degil takim sanki birinci degil motivasyon sifir antröner kenar sifir takimda heyacan yok oyuncular da hirs yok baskan bunlari görmüyormusun sampiyonlugu tamam hakemlerde sen bir golmü attinda bu takim mücadele etmiyor takim oyunu yok vermiyorsa bir tane daha atacaksin böyle bas ederiz birde masaya baska türlümü vurmak lazim acaba

H
Hakan
6 yıl önce

MHK ve Federasyon o siyasi gücü nerden alıyor acaba? Nasıl bu kadar apaçık bizi ezebiliyorlar. Bizim Trabzonlu milletvekillerimiz ve Bakanlarımız neden sus pus? Antep maçından sonra bol bol konuşan başkanımız nerde? Penaltı pozisyonundan sonra itiraz etmeyen hocaya ne demeli, ki hocaya bağlı olarak ta oyuncular da itiraz etmedi, pozisyon normalmiş gibi devam edildi. Siyasilerimiz yorumcular kadar cesur olamıyorlar mı?

S
salih
6 yıl önce

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ maç öncesi emri vermişti zaten, keyfi yerindedir. ZEKERİYA ALP seni oraya getirenleri ALLAH kahretsin.

K
Kadir
6 yıl önce

Sivas gs macinda sivasin penaltisi oncesinde leminaya yapilan haraket daha beterdi :)) birakin bu isleri

N
Nurullah
6 yıl önce

Trabbzonspor'un resmi yayın organında elbette Trabzona operasyon yapılıyor diyecek, Fenerbahçeye operasyon yapılırken neredeydiniz. Fenerbahçe hakemler ile doğranırken sesiniz çıkmıyordu. Trabzondaki maçta faul diye iptal edilen golde VAR gidilmediğinde, Alanya maçında VAR gidilmediğinde, Kaçırdığımız penaltıda VAR gidilmediğinde, Kurtardığımız Penaltı yeniden kullandırıldığında neredeydiniz. Bu sene alenen VAR ile şike yapılıyor ve ilk olarak devre arasında şampiyonluğun favorisi Fenerbahçe doğrandı. Trabzonlular Fenerbahçeye düşman olacaklarına gerçek düşmanları olan G.Saray görmeyi öğrenmedikçe bir arpa boyu yol alamaz.

Y
YILMAZ
6 yıl önce

oprs yonu kimin yaptığınıda söylese inandırıcı olacak, biliyor fakat söyleyemiyor. ben söylüyorum,bu ve bunun gibi lerin tek ve en kaşarlısı CONCON dur.trabzon ile ibb spor u vuruşturup malı götürme peşindeler,geçen yılı ne çabuk unuttun balık hafızalı ülkem.bu ülkede her şeye oprs. yapıldı fakat concon un tezgahlarına hiç dokunan yok.TFF ve kurullarında kemikleşmiş bir tezgahçı ordusu var,dikkat edin fenerli nihat bşk. iken bile aynen devam ediyor.trabzon şamp. olmak istiyorsa bir şeyi asla unutmayacak oda kesilikle CONCON ve çetesidir

H
Hakanözgür
6 yıl önce

İyiki hakemliği bırakmışsın. yorumculuğu bıraksan Türk futbolu daha güzel olacak

M
MUHSİN SEZGİN
6 yıl önce

SADECE KUYRUĞUNA BASILAN BAĞIRDIĞI SÜRECE BU İŞLER DÜZELMEZ, HER ZAMAN DÜRÜST OLACAKSINIZ SADECE KAYBEDİNCE DEĞİL HAKSIZ OLARAK KAZANDIĞINIZDA DA DÜRÜST OLABİLİRSEN SENİ TAKDİR EDERİM

F
Fako
6 yıl önce

Bir kaç hakemi ayağından asacaksın bak nasıl düzelir.