Erce Kardeşler kimdir?

Altınordu'dan Salih Kavrazlı ve Atakan Gündüz transferleriyle dikkat çeken Trabzonspor'da bir Altınordu'luyu daha kadrosuna katıyor. Bordo-Mavili ekibe transfer olan Erce Kardeşler kimdir? Erce Kardeşler'in oynadığı takımlar, ailesi ve performansından kesitler... Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Erce Kardeşler kimdir?

2019-2020 Cemil Usta Sezonu öncesi Trabzonspor genç oyuncu transferleri ile dikkatleri üzerine çekti. Bordo-Mavililer'e transfer olan bir isim de Altınordu'nun genç yıldızı Erce Kardeşler oldu. Erce Kardeşler kimdir? Hangi mevkide forma giymektedir? Performansından kesitler ve hakkındaki detaylar...

ERCE KARDEŞLER KİMDİR?

14 Mart 1994 yılında Çanakkale'de dünyaya gelen Erce Kardeşler, kalecidir.

1,84 boyundaki kaleci, sağ ayağını kullanmaktadır.

Futbola Bursaspor altyapısında başlayan Erce Kardeşler, alt yaş kategorilerinde forma giydikten sonra Oyak Renault'a (Yeşil Bursa SK) bedelsiz olarak transfer olmuştur. 2013 yılında Türk futbolunun futbolcu fabrikası olan Altınordu'nun dikkatini çeken kaleci Ege temsilcisine transfer olmuştur.

Altınordu'dan bedelsiz olarak Aliağa FK'ya giden Erce, 2014 yılında tekrar Altınordu'ya geri dönmüştür.

Altınordu'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken kaleci Erce Kardeşler Trabzonspor'a transfer olmuştur.

Özel Hayatı: Erce kardeşlerin abisi Arda Kardeşler, Süper Lig'de de görev yapmış olan Arda Kardeşler'dir. Babası ise alt liglerde teknik direktörlük yapan Eser Kardeşler'dir. Başarılı kaleci, Neuer'i örnek aldığını açıklamıştı.

TRABZONSPOR'DAN ERCE KARDEŞLER HAMLESİ!

Erce Kardeşler'in performansından kesitler:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor