Erce Kardeşler'den Altınordu'ya duygusal veda!

Trabzonspor'un Altınordu'dan transferi Erce Kardeşler, Altınordu kulübüne duygusal bir şekilde veda etti.

Erce Kardeşler'den Altınordu'ya duygusal veda!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'un Altınordu Kulübü'nden transfer ettiği Erce Kardeşler, Ege takımına veda etti.

Duygusal anlara sahne olan ortamdan takımına veda konuşması yapan Erce, ne zaman ihtiyaç olunursa geri dönebileceğini, Trabzonspor'da da başarıya aç bir Erce olacağını açıkladı.

Öncelikle Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu Erce'ye yaptıkları için teşekkür ederken, "Bizim için çok değerliydi, hep örnek oldu. Bundan sonra da örnek olmaya devam edecek. Haberi hepimiz bekliyorduk; en sonunda geldi. Ben ekibim adına da, kendim adına da kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah çok iyi yerlerde oynarsın. Ben Türkiye'de insanların algısını değiştirecek olan performans sergilersin." dedi.

Erce Kardeşler'de takım arkadaşlarına yaptığı veda konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Böyle bir kulüpte olmak bulunamaz bir velinimettir. Her anın tadını çıkardım. O gün elimden gelenin en iyisini yaptım; biliyordum ki bir gün forma bana da gelecek. Kendime her zaman o şans bana geldiğinde bırakmayacağımı söylüyordum. Altınordu bir takımdan fazlası. Kulübüm ne zaman ihityacı olursa ben gelip çalışırım. Futbolculuk olur, başka meslek olur. Bu kulübün bana kattıklarını unutmayacağım. Herkes teşekkür ederim. Ama şimdi savaş yeni başlıyor. Orada da aynı şekilde başarıya aç bir Erce'yi göreceksiniz. Altınordu'yu en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

Trabzonspor'a transferini değerlendiren Erce, "Trabzon benim en çok içime sinen takımdı. Çünkü, benim çok yakın arkadaşım Abdülkadir Parmak'da orada. Dışarıdan da takip ettiğim kadarıyla bizim gibi bir kulüp. Dışarıdan gözlemlerin arkadaşlık, dostluk ve samimiyetin olduğu bir kulüp olduğunu gördüm. Az önce Abdülkadir Parmak ile görüştüm. O da aynı şekilde burası gibi olduğunu söyledi. Benim de gönlümden orası geçiyordu. O kadar çok istiyordum ki, bir kaç gün önce orası olmadığında hayal kırıklığına uğramıştım. Kısmetim orasıymış. Kendimi geliştirebileceğim; hem takım olarak hem de bireysel olarak daha iyi yerlere gelebileceğim bir kulüp. Dediğim gibi Trabzonspor formasını alnımın akıyla giyip, en güzel şekilde terleteceğimden kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor