En fazla kazanan Sturridge en az oynayan isim oldu

Trabzonspor'un yıldızı Sturidge yabancılar arasında en az süre alan isim oldu.

En fazla kazanan Sturridge en az oynayan isim oldu

Trabzonspor, sezon başında transferini gerçekleştirmek için büyük bir uğraş verdiği Sturridge'den beklediği verimi alamadı. Bunda en büyük etken ise yıldız futbolcunun uzun süredir sakatlıklarla uğraşıyor olması. Karadeniz ekibinin bu sezon Avrupa ve Süper Lig'de oynadığı 22 resmi müsabakada 7 kez forma giyebildi. İngiliz forvet, Süper Lig'de 191 dakika sahada kaldı ve 2 gol attı, 2 asist yaptı. Avrupa'da ise 126 dakika forma giyen oyuncu, yabancı futbolcular arasında en az süreyi alan isim oldu.

FORMA GİYMEK İSTİYOR

Sturidge, uzun bir tedavi sürecinin ardından sahalara dönmek için sabırsızlanıyor. G.Saray derbisi öncesi takımla birlikte çalışmalara başlayan ve kritik maç kadrosunda yer almasına rağmen süre alamayan 30 yaşındaki santrfor, teknik direktör Ünal Karaman ile bir görüşme yapmıştı.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler