Haber61 Spor Servisi
Trabzonspor'un Ganalı futbolcusu Caleb Ekuban Erzurumspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Haber61'e açıklamalarda bulundu
Ekuban "Gol atabileseydim daha iyi olacaktı. Tabi şaka yapıyorum ama sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. 3 puanla eve döndüğümüz için mutluyuz." dedi. Hedeflerinin Avrupa kupaları olduğunu söyleyen Ekuban " Hedefimiz maçlarımızı kazanıp Avrupa'ya daha rahat gidebilmek. Alttakilerle arayı açmak üstekilere yaklaşmak. Ligi tanıyoruz ve biliyoruz ki her takım her takımı yenebiliyor biz maçlarımızı kazanıp yolumuz devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Ekuban geleceği ile ilgili sorya ise "Hedefim sezon sonuna kadar oynayabildiğim kadar maç oynayıp alabildiğim kadar süre alabilmek. Sezon sonu duruma bakacağız." şeklinde yanıt verdi.
Tüm Yorumlar (7)
Yasar
7 yıl önceBöyle nadirde çok iyi yapılan transfer mutlaka Takımda tutulmalı, tek başına bir takım Ekuban
Mehmet Yılmaz
7 yıl önceİlk 11 oyuncusu değil ama iyi bir yedek olur.
samet
7 yıl önceasıl mevkisi forvet ama biz onu sağ kanatta çürütüyoruz
kaplan61
7 yıl önceEkuban Rodallega dan cok daha iyi oyuncu kalmali....
aslan61
7 yıl önceEkuban Rodelleganin oldugu yerde forvete oynamali cok daha iyi olur Rodallega bence yedek oyuncu olur..
Emir
7 yıl önceMehmet Yılmaz sen ne konusuyon laa yedek olur us sen sg istersen o adam tasıyo lan senı ilerlerse hızı atıklıgı calımı ne sanyon yedekmiş rodallega olmasa bu oyuncak forvette belkide daha fazla atacak gol yinede cok ıyı oyuncu kesinlikle alınacak 24 yasında cok saglam oynuyor inşaklah daha ıyı okur devam eder.
Bornkiller
7 yıl önceEkubana laf yok adam heryerde son yillarin eniyi transferi ts eniyi futbolcusu