| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 05 Mayıs 2019 08:41

Ekuban İngiliz taraftarları ikiye böldü

Trabzonspor, Yönetiminin Leeds’ten tapusunu aldığı Ekuban, “Burada milli takıma seçildim ve oynuyorum. Seviliyorum. Kaldığım için mutluyum” dedi.

Bordo-mavili yönetimin, satın alma hakkının kullanılması için Leeds United'e gerekli bildirimlerin yapıldığını açıkladığı Caleb Ekuban, kararı memnuniyetle karşılandı. Bu sezon 8 gol atan Ganalı futbolcu, "Burada gerçekten çok ciddi bir saygı görüyoruz ve seviliyoruz. Ayrıca bu forma ile milli takıma seçilme şansı yakaladım ve oynuyorum. Bir futbolcu daha ne isteyebilir ki. O yüzden Trabzonspor'da kalacak olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi. Caleb, sezonu en iyi noktada bitirmek istediklerini de vurgulayarak, "Yeni sezonda Avrupa'da başarılı olmak ve ligde de yeni hedefler peşinde koşmak istiyoruz. Bunun için şimdiden sabırsızlanıyorum" diye konuştu. Trabzonspor, Ekuban'ın bonservisi için Leeds'e 1 milyon euro ödeyecek.

LEEDS TARAFTARI BÖLÜNDÜ
Trabzon'un Ekuban'ın tapusunu alması Leeds taraftarını böldü. Bir grup, "O paraya daha iyisini alırız", bir grup, "Kalitesi vardı. İleride parlayabilir" dedi.

.

Yorumlar (2)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Şehzade
7 yıl önce

İlerde parlayacağını sanmıyorum üstelik bencil papaz oynuyor umarım yanılırım. Rodellega kalmalı eğer anlaşamazsak mevlit erdinç eren derdiyok veya mustafa pektemeğin bir yada ikisi kesin alınmalı

R
Rizeli61
7 yıl önce

Kesinlikle mükemmel oldu, bence hiç transfere gerek yok, Furkan ve Koray yetiştirildi, ayrıca ortaya Berkay Safa ve murat cem var, bence libero önlibero karışımı okay gibi biri alınırsa yeter, o konuda sanıyorum bir Nijeryalı geliyor gibi