Edgar Ie soruları yanıtladı: Herkes bizi yenmek isteyecek

Trabzonspor'un yıldızı Edgar Ie basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Edgar Ie soruları yanıtladı: Herkes bizi yenmek isteyecek

Haber61 Spor Servisi - Trabzonspor’un Gineli stoperi Edgar Ie, bugünkü antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

Edgar Ie şöyle konuştu;

Hugo ile iyi anlaşıyoruz. Dil olarak da aynı olduğu için iyi anlaşıyoruz

Biz anı yaşamaya çalışıyoruz. Gün gün maç maç yaşıyoruz. Yalnızca Trabzonspor’a odaklanmış durumdayım. Milli takım konusuna daha sonra geliyor.

BAŞARI BUNA BAĞLI
Hocamız ile olan iletişimimiz ile saha içerisinde isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Hugo ile de yaklaşık 1.5 yıldır beraber oynuyoruz. Diğer takım arkadaşlarımla da beraber mücadele etmeye çalışıyoruz. Kim oynarsa oynasın herkes hocamızın isteklerini yerine getirmeye çalışıyor, başarıyı buna bağlıyorum

SAVUNMA OYUNCULARI TOPU İYİ KULLANMALI
Futbol aslında eskisi gibi tek yönlü bir oyun değil. Eskiden savunma oyuncularından beklenen topu aldıklarında ileriye doğru vurmalarıydı. Bugün ise savunma oyuncularından başlayan bir hücum organizasyonu var. Savunmadan top doğru şekilde çıkarıldığında öndeki oyunculara yardımcı oluyor. Eskiden uzun toplarla oynanıyordu şimdi savunma oyuncularının topla daha iyi olduklarını görebiliyorsunuz. Ben bu değişimi buna bağlıyorum. Artık savunma oyuncuları da topla hücum futbolcuları kadar iyi olmalılar.

Trabzonspor'un yıldızı Edgar Ie basının karşısında - Canlı

BURADA KALMAKTAN MUTLU OLURUM
Sözleşme konusunda tabi ki bende mutlu olurum sözleşmemin devam etmesinden burada mutluyum zaten. Ama ben anı yaşamayı tercih ediyorum. Tabi ki mutlu olduğum yerde devam etmek isterim. Ama öncelik şuan. Sezon bittiğinde oturup konuşuruz geleceği. 

DAHA HİÇBİRŞEY BİTMEDİ
Şampiyonluktan sürekli bahsedilmesi kasıtlı olabilir. Daha ligin ilk yarısı bitmedi. Bizde söylenenlerin farkındayız. Maçlar kazanılıyor ama kazanılan herhangi bir şey yok. Daha biten hiçbir şey bitmedi. Maçları kazanmaya devam etmek istiyoruz.

HERKES LİDERİ YENMEK İSTEYECEK
Geçen süreçte maç oynamak kolay değildi. Taraftarla oynadığınızda daha motivasyon ile oynuyorsunuz. İşinizi çok daha iyi yapıyorsunuz. Deplasman maçları daha zor olacak. Herkes lider takımı yenmek isteyecek. Nerede oynarsak oynayalım taraftarlarımızın desteğini görüyorsunuz. Özellikle burada oynarken onların desteği sizi ayrıca motive ediyor. Özellikle ikinci yarıda herkes lider takımı yenmek için oynayacak. Bu açıdan iç saha maçlarının hepsini kazanmalıyız. Deplasman maçlarında da alabildiğimiz kadar puan almalıyız. Böylelikle hedefe ulaşabiliriz.

İDOLÜM PİQUE
Kendime her zaman Pique’yi gördüm idol olarak. Bende Barcelona’ya transfer olduğumda genç oyuncu olarak hep onu takip ettim onu örnek almaya çalıştım. Topla çıkışlarını öğrenmeye çalıştım

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler