Djaniny'de son durum ne? Ne zaman dönecek?

Trabzonspor'da gündem Djaniny'nin sakatlığı...

Djaniny'de son durum ne? Ne zaman dönecek?

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor geçtiğimiz günlerde Afrika Kupası'nda mücadele eden Yeşil Burun Adaları Milli Takım kampında bulunan Djaniny Semedo'dan gelen kötü haberle sarsılmıştı.

Antrenmanda sakatlanan Djaniny milli takım kadrosundan çıkarılırken ülkesinin futbol federasyonundan yapılan açıklamada tedavisinin uzun süreceği ifade edilmişti.

Haber61'in edindiği bilgilere göre; Kampta çekilen MR'ında net sonuç alınamayan Djaniny Trabzon'a çağrılması üzerine dün gece şehre geldi. Tecrübeli futbolcunun bugün çekilmesi beklenen MR'ının çekilemediği ve yarına kaldığı belirtildi.

Trabzonspor sağlık ekiplerinin ise önceki MR sonuçlarını tekrar incelediği ve ilk kontrollerin yapıldığı ve çok uzun süreli bir sakatlık sürecinin olmamasının beklendiği öğrenildi.

Sağ baldırında yırtık ve ödem olan Djaniny'nin Galatasaray maçına yetiştirilebilmesi için yoğun bir program hazırlandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor