Dikkat çeken Trabzonspor yorumu: Şampiyon böyle olunur

Trabzonspor'un Göztepe'yi 3-1 yendiği maçın ardından Nihat Kahveci maçı değerlendirdi

Dikkat çeken Trabzonspor yorumu: Şampiyon böyle olunur

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in 10. Haftasında Trabzonspor’un Göztepe’yi 1-0 yendiği maçın ardından eski milli futbolcu Nihat Kahveci karşılaşmayı yorumladı.

Trabzonspor’un önemli bir özgüvene sahip olduğunun altını çizen Kahveci, maçın adamı olarak Abdülkadir Ömür’ü gösterdi.

İşte Kahveci’nin TRT Spor'daki yorumları;

ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN
Liderliğin bir özgüveni var, Fenerbahçe galibiyetinin bir özgüveni var, 21 maçtır kaybetmeyen birtakım özgüveni var. Kazanma alışkanlığı ile maça çıkıyorsun 2 önemli eksiğin var. Bakasetas ve Nwakaeme takımın yarısı. Ligin en iyi sağbeklerinden Peres yok. Muhteşem bir taraftar var. İlk yarıda Trabzonspor’dan eser yoktu. Abdülkadir, Yusuf, Gervinho çok top kaybetti. Bunu Göztepe sağladı. Dakika 46 ölümüne koştular. Trabzonspor’a istedikleri oyunu oynatmadılar. Trabzonspor’a karşı böyle oynuyorsan golü de atacaksın. İkinci yarıda Abdullah hoca maçı içindeki formasyon değişikliğini yaparak Edgar, Denswil ve Hugo’yu topla çıkarken 3’lü yapıp Dorukhan’ı öne attı. Siopis’i içeriye attı. Merkezde kalabalık yakaladı. Abdülkadir’in müthiş bireysel çalımları ve asisti var. Gervinho çok güzel bir bitiriş yaptı. Altın değerinde 3 puan. Galatasaray Beşiktaş maçı var puan kayıpları olacak. 
trabzonspor gol sevinci

MAÇIN YILDIZI ABDÜLKADİR ÖMÜR
Nwakaeme ve Bakasetas bu takım için çok önemli. Hamsik’in performansını da onlar artırıyor. Maçın yıldızını seçersen gol atanı seçersin genelde. Ama bana göre bir oyuncuya parantez açmak gerek, Abdülkadir Ömür. Özellikle ikinci yarı performansı, asisti, fizik olarak iyi durumunda dolayı. Galatasaray maçında kulübede ağlayan seyirci tarafından protesto edilen bir Abdülkadir’den bugüne kadar performansını arttıran galibiyetlerde katkısı olan bir Abdülkadir izliyoruz. Ben çok mutlu oluyorum. Ağır sakatlıklar yaşadı ama her zaman diyorum ağlamamalı, sahanın içinde cevap vermeli. Hocanın da ona sahip çıkması var. Galatasaray maçından sonra Kasımpaşa maçında 11’de oynattı onu. O süreci çok iyi yönetti. 

abdülkadir ömür

ŞAMPİYON BÖYLE OLUNUR
Şampiyon böyle olunur, her zaman iyi oynayarak kazanamazsın bazı maçlarda kötü oynarsın eksiklerinle kazanırsın. Trabzonspor’un kaybetmeme olayı 21 maçtır artık genlerine işlemiş. Kazanmayı biliyor. İlk yarıda gol yememesi de çok önemli. Bunda da en önemli etken Edgar ve Hugo gibi ligin en iyi ikililerinden birine sahip olmaları. 
 

nihat kahveci

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor