Süper Lig’in 13. haftasında Trabzonspor'un bu akşam sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı mücadelenin Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Cüneyt Çakır oldu.
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında bu akşam sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak.
Bu zorlu müsabakanın VAR hakemi ise Cüneyt Çakır. Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yer alan VAR merkezinde AVAR olarak da Yaşar Kemal Uğurlu ve Mustafa Emre Eyisoy yer alacak.
Cüneyt Çakır Trabzonspor - Fenerbahçe maçına atandı
Trabzonspor - Fenerbahçe maçının VAR'ı Cüneyt Çakır oldu.
Tüm Yorumlar (9)
Hasan
7 yıl önceCüney Ç, Serdar Ç Trabzonspor duşmaları
Bülent
7 yıl önceÜniversitede dört yıl kış mevsimi boyunca fener kaşkolu ve beresi ile okula gelen Cüneyt çakır. Sen mi adaletli olacaksın!!!
Geçmiş olsun
7 yıl önceCüneyt çakır, ne yapar yapar feneri galip getirir. En az bir penaltı ve kırmızı trabzonun belini büker. Bence hiç sahaya çıkmayın.
Trabzonlu ali
7 yıl önceDesene her pozisyonmuzda für bakalım denerim, okudun buzağı doğar mi diye bakilacak
Oflu 61
7 yıl önceEyvah var bi işe yaramaz , akşam göreceğiz.
Hasan
7 yıl önceVAR var ama yerli üretim hakemler de var.
mahmuTS
7 yıl öncevar hakemi kararları etkılemez.sadece uyarır.son kararı orta hakem verır
Unutmadık
7 yıl önce2011de şikebahçenin malum şikeli maçlarından biri olan ankaragücü maçında şikebahçe lehine tam 3 uyduruk penaltı vermişti!!!!
Serkan
7 yıl önceyahu bırakın ağlamayı son 35 maçta sadece 2 galibiyetin var her zaman mı hakem etki etti maçlara dön biraz da takımına bak ayıptır ya