Trabzonspor 'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın forvet transferinde ilk istediği isim olan Andreas Cornelius için Bordo-Mavililerin aşama kaydetmesinden sonra, oyuncunun kulübü Parma yan çizmeye başladı.
İtalyan kaynaklara göre; Cornelius'un zorunlu satın alma bonservisi için Atalanta'ya 8.4 milyon Euro ödeyen Parma, daha önce 5 milyon Euro'ya el sıkıştığı Trabzonspor'a "Biz 8.4 milyon Euro'ya bonservisini aldık sizin 5 milyon Euro'luk teklifiniz yetersiz." şeklinde cevap verdi.
Trabzonspor'a ilk olarak "Siz Cornelius'la anlaşın biz uzlaşmadan yanayız" mesajı veren İtalyan ekibinin bu çıkışı Bordo-Mavili yönetimi şaşırttı.
Tüm Yorumlar (11)
arif efendi
4 yıl önceneticede suçlu Parma öyle mi?
Görünen köy
4 yıl önceSorumluluk oyuncu ve menejerinde olmalı! TS taviz vermemeli! Kendileri tekrar arıyor ancak ilerleme yok! Oyuncu da istemiyor zaten fazla üzerine gidilmesin bence! Ukranya lıyı bir şekilde takıma katalım! Tasarruf u başka mevki için yapabiliriz! Defans ağırlıklı bir orta saha olmazsa olmaz olarak görülmeli! Fırsat transferi düşerse bir sol bek alınmalı! Çünkü rakipler atakları genelde sağ kanattan yapıyorlar!
Mesut
4 yıl önceLütfen Trabzonspor'un parasını sokağa atmayın. Trabzonsporun hücum hattı çok iyi. Gereksiz ve ne olacağı belli olmayanları transfer edip kadroyu şişirmenin anlamı yok. Avcı efendinin de transfere gözü doymuyor. Trabzonspor artık geri kalan eksiklikleri takım içinde çözmeli.
Taraftar
4 yıl önceBaşkan başta taraftarın gözünü boyadı 2 3 oyuncu aldı 3 aydır en bariz eksiğimiz olan forvet almadı acaba biyerlerden gene talimatmı geldi bu sene kime satacaksınız şampiyonluğu sakat koitaya yıllık 1,5 milyon euro kim verdi ekubanı bedavaya yolladınız diabate flavio yu kiraya verdiniz parasını biz ödüyoruz hani trabzonsporun sokağa atacak parası yoktu sizi Allaha havale ediyorum
Gg
4 yıl önceBirakin bu gazmayi..ukraynali dovbky alin..
hako 07
4 yıl önceyok öyle birşey cornelıus işi bitti 2 gün içinde açıklanır rahat olun
Edgar
4 yıl önceEvet!
BLUEB
4 yıl önceSOLBEKİ İSMAİL OLAN TAKIMA ADEM BÜYÜK HATTA VARSA ERSEN MARTIN TARZI BIR GOLCU YAKISIR BU VİZYONDUR GELECEK PLANLAMASIDIR
TONYALI
4 yıl önceKAÇ YIL ONUNLA BERABAR OYNADINDA KAZMA DİYORSUN
Oflu
4 yıl önceİnşAllah gelmez.
Trabzonsporlu
4 yıl önceİnşAllah gelmez. Başakşehirdeki Enzo CRİVELLİ'yi gözünüzün önüne getirin, onun yaşlısı ve kötüsü.