Çek Cumhuriyeti U20 - Türkiye U20: Heyecan dorukta

Trabzonspor'un iki futbolcusu, Türkiye U20 Milli Takımı'nın Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacağı müsabakaya ilk 11'de başlıyor.
Çek Cumhuriyeti U20 - Türkiye U20: Heyecan dorukta

Türkiye U20 Millî Takımı, U20 Elit Lig ikinci maçında bugün Çekya ile karşılaşacak.

SK Hanacka Slavia Kromeriz Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 18.00'de başlayacak.

Çek Cumhuriyeti U20 - Türkiye U20 mücadelesini Türkiye'de yayınlayacak herhangi bir TV kanalı bulunmuyor.

Trabzonsporlu 2 isim 11'de

Soykan Başar yönetimindeki ay yıldızlıların ilk 11'inde Trabzonspor'dan Salih Malkoçoğlu ve Engin Poyraz Efe Yıldırım da yer alıyor.

Türkiye'nin 11'i şu şekilde;

Deniz Ertaş, Ali Turap Bülbül, Furkan Demir, Mehmet Kaya, Emirhan Başyiğit, Yusuf Sertkaya, Baran Alİ Gezek, Salih Malkoçoğlu, Engin Poyraz Efe Yıldırım, Emir Bars.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.