HABER61 - SPOR SERVİSİ
Trabzonspor'un 2 Ağustos kuruluş yıldönümü etkinlikleri baştan sona renkli anlara sahne oldu. O anlardan biride bugün Trabzon Atatürk Alanı'nda yaşandı.
Trabzonspor, teknik direktör Ünal Karaman ve eski asbaşkanların da katıldığı bir tören organizasyonunda Bordo-Mavi renk cümbüşünün içinde göze Yeşil-Mavi'li Çaykur Rizespor formalı küçük bir çocuk çarptı.
Altyapı oyuncularının önünde töreni seyreden o çocuk, sporda kardeşliğin, barışın önemini de bir kez daha herkese hatırlattı.
Çaykur Rizespor Kulübü'de takımının formasını giyip Trabzonspor'un törenine katılan çocuğun fotoğrafını paylaşarak Bordo-Mavili camianın yeni yaşını kutladı.
Sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Sen çok yaşa çocuk, yaşadıkça ışığı ol umudun. Gururla taşı aşığı olduğun renkleri. Yeşil ve maviyle donat düşlerini, asla vazgeçme ilerleyişinden. Sen çok yaşa çocuk. Yeşil mavili formayı bir ömür gururla taşı. Spor kardeşliktir. Trabzonspor, 52. yaşın kutlu olsun komşu!"
Tüm Yorumlar (11)
Murat
6 yıl önce????????????????????
Cemal. Halıcı
6 yıl önceBaskan 10 numara olmus spor barıştır kardeşliktir dusuncenden dolayi tesekurederiz sana boyle yakidirdi başkan
Ts612828
6 yıl önceBu kardeş iki sehri ve takımı birbirine düşman etmeye çalışanlara YAZIKLAR OLSUN
Enes
6 yıl önceTrabzon Rize kardeş tir. Bu kardeşliği tiyatrocu Ersun bozamaz
Hakikat
6 yıl önceBurada kardeşliğe falan vurgu yapılmamış, Daha önce yaşanan Öp abinin elini konusuna temas edilerek, trabzonspor formalı çocuklardan daha küçük rizespor formalı bir çocuk konarak rizespor un trabzonspor yanındaki küçüklüğü ima edilerek, rizespor la alay edilmek istenmiştir. Fotoğraftaki gerçeği göremeyen rizesporlu yöneticilerde tarih tekerrurden ibarettir sözünü unutup kendilerince jest yapmışlardır.
Fanatik
6 yıl önceTeşekkürler yeşil mavi
ofli
6 yıl öncehelal olsun rizeye bizi ayırmaya çalışanlar beter olsun RİZE TRABZON kardeştir ötesi yok
Semih Atik
6 yıl önceIyiki senin gibi düşünen insanlar azınlıkta. Bu kadar güzel yorumların altına yazdigin yoruma bak. Bu senin kompleksin ve hüsnü kuruntun. Bu yaz Trabzon ve Rize yi gezdim. Aynı kültür aynı insanlar aynı yemekler aynı coğrafya. Sadece isimler farklı.
Byk53
6 yıl önceRize Trabzon kardeştir bunun aksini düşünen Yahudi bile ondan şereflidir...
Ayyıldız
6 yıl önceLan yamuk, sen ve senin gibi itler ne kadar havlarsa havlasın biz kardeşiz. Ben Gümüşhane'kızım, Rize'de kardeşim, Trabzonda.
Rizeli
1 yıl önceTrabzonspor kardeşimizdir kavga ederiz arada ama birbirine hainlik etmeyiz her zaman bir beraberiz ALLAH in izni ile