Castillo'ya talip var
Castillo'ya bir talip de ülkesinden
Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak olan 25 yaşındaki Kolombiyalı sol kanat için Atletico Nacional kulübünün önümüzdeki günlerde bordo-mavili yönetimin kapısını çalacağı ve kiralık teklifi yapacağı vurgulanıyor. Ancak yönetimin 4 milyon dolara transfer ettiği tecrübeli oyuncuyu kiralamaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Kolombiya ekibinin, kiralama önerisinin reddedilmesi halinde Castillo için bonservis ücreti önerebileceği dile getirildi. Ancak miktar belirtilmedi.
Tüm Yorumlar (6)
yaasr
8 yıl öncefırsatını bulunca satın bu adamı hiç bir faydası yok.
trabzonlu ali
8 yıl önceHemen verin istikrarsiz bir oyuncu
molla
8 yıl önceKafa yerde sanki sahada birşey düşürmüş de onu arıyor.Oyun görüşü okuması sıfır iyi oynadığı söylendiği -ki bana göre iyi oynadığı maç yok- zaman bile saman alevi gibi defans yönü çok zayıf. bu arada bu futbolcuya 3+2= 5 minyon daalırssss verilmemiş miydi.
serko61
8 yıl önceyalan bu takımda burak ve abdül hariç kimseye talip cikmaz. hani volkanla bondanda gitmişti hersene aynı kazığı yermi bir kulub.
İbrahim
8 yıl önceBu adamı alırken Yattara diyorlardı ama onun yarısının yarısı olmadı gitti.
Akın
8 yıl önceBu yönetim fiilen bitmiştir hiçbir icraat yok çünkü iş bilen bi tane insan bulamazsın bu hengemenin içinde başkan denen vizyonsuz bi kişi bol bol palavra sallar başkada bişey yok ts bunların yönetiminde dibe vurmuştur kimse ahkam kesmesin başarıda beklemesin olmayan birşey beklenirmi be kardesim