Cardozo'dan transfer iddialarına son nokta!

Trabzonspor'un Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo, hakkında zaman zaman çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak yönetimle bir görüşme yaptı.Cardozo'nun bu zirvede yöneticilere kesin bir dille, "Benim buradan gitmek gibi bir düşüncem yok. O yüzden

Cardozo'dan transfer iddialarına son nokta!

Trabzonspor'un Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo, hakkında zaman zaman çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak yönetimle bir görüşme yaptı.

Cardozo'nun bu zirvede yöneticilere kesin bir dille, "Benim buradan gitmek gibi bir düşüncem yok. O yüzden bana teklif getirmeyin. Burada sadece futbolu düşünüyorum ve ona odaklıyım. Gelen tekliflerle ilgilenmiyorum. Şu an ligde çok kritik bir dönemdeyiz. Sadece kalan maçlarımızı düşünmek istiyorum" dedi. Cardozo'nun bu talebi karşısında hem mutlu olan yönetim hem de şaşırdı.

Özellikle Arap takımlarının yüksek bonservis bedellerini gözden çıkardığı Cardozo'ya gelen teklifleri reddetmek zorunda kalacak olan bordo-mavililer, tecrübeli oyuncunun yanına kaliteli bir forvet arayışına da devam ediyor. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor