Campi: İçgüdüsel olarak kapandık

Trabzonspor'da Campi maç sonrasında açıklama yaptı

Campi: İçgüdüsel olarak kapandık

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından bordo mavililerde Gaston Campi açıklamalarda bulundu

Campi şöyle konuştu;

Maçın genelinde biraz iki takım da kapalıydı. İkinci yarıda tabiki kazanmak amacıyla oynadık. Golü de bulduk fırsatlar da bulduk ama değerlendiremediğiniz zaman rakibiniz bir şekilde golü buluyor. Aslında gole kadar bir çok pozisyonu uzaklaştırmıştık ancak o pozisyondatop rakibin önünde kaldı. Maçtan önce düşündüğümüz şey bu değildi. Kapanacak defans yapacak bir takım değiliz. Ancak içgüdüsel olarak önde olan takımlar böyle durumlar yaşayabiliyorlar. Aslında bu çok da kötü olmadı. Bu sayde bir çok kontraatak şansı yakaladık. Ancak değerlendiremedik. Berabere kaldık istediğimiz bu değildi ama genele baktığınızda 1 puanda önemli .Taraftarlarımız inanılmaz bir destek verdi. Bir pozisyonda top rakipte kaldığında inanılmaz bir ıslık vardı biz kendi aramızda bile birbirimizi duyamadık. Onlara teşekkür etmemiz gerekiyor. Biz maç maç değerlendiriyoruz. Önümüzdeki maç Altay'la . Ama asla alt ligde diye hafife almayacağız orada da çok iyi takımlar var. Ondan sonra Antalya maçına odaklanacağız. Her maçın zor olduğunu bilerek oynayacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor