Berat Özdemir'den Trabzonspor sözleri! "Bu gururu hep yaşayacağım..."

Berat Özdemir'den Trabzonspor ve futbol kariyerine dair açıklamalar geldi.

Berat Özdemir'den Trabzonspor sözleri! "Bu gururu hep yaşayacağım..."

Trabzonspor'un eski futbolcusu Berat Özdemir, bordo mavili takıma dair ve mevcut kariyeri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Berat Özdemir'in Goal'e verdiği röportaj şu şekilde;

İyi bir sezon geçirdiğini gördük. Peki Arabistan veya Avrupa'dan teklifler aldın mı?

"Evet bazı kulüpler temas ettiler bildiğim kadarıyla. Ancak ben şu anda kulübümden memnunum."

Trabzonspor biraz çalkantılı bir sezon geçirdi. Abdullah Avcı ayrıldı ve şimdi teknik direktörlük koltuğunda Nenad Bjelica var. Sence geçen sezon problem neydi ve yeni sezon için eski kulübünün potansiyelini nasıl görüyorsun?

"Trabzonspor, hayatımda her zaman çok iyi bir yerde olacak. Unutulmaz bir şampiyonluğun parçası olmak gurur vericiydi. Bu gururu hep yaşayacağım.

"Bununla beraber artık çok uzaktayım ve Trabzonspor'u uzaktan, iyi dileklerimle takip edebiliyorum. Bu yüzden mevcut durumla ilgili derin bir analiz yapmam çok mümkün değil."

berat-ozdemirden-trabzonspor-sozleri-2.jpg

Trabzonspor'da formda olduğun dönemde A Millî Takım'da da bir dönem şans buldun ve iyi bir performans sergiledin. Ancak ayrıldıktan sonra forma şansı bulamadın. Bu durum hakkında ne dersin?

"A Millî Takım her zaman benim ilk hedefim. Geçen yıl buradaki performansımla da millî takıma çağrılabilirdim aslında, ancak olmadı.

"Bu sezon ligimizin daha fazla göz önünde olacağını tahmin etmek zor değil. Daha çok çalışıp, millî takım hocalarımızdan davet bekleyeceğim."

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Abdullah Avcı ile iletişimin devam etti mi? Kendisinin sana tavsiyeleri oldu mu?

"Abdullah Hoca ile güzel bir şekilde vedalaştık. Bayramlarda ve özel günlerde elbette temaslarımız oluyor. Kendisi benim için çok değerli bir isim."

Trabzonspor döneminde 4-1-4-1 dizilişinde savunmanın önünde tek kaldığında zaman zaman zorlandığını belirtmiştin. Geçen sezon ise çoğu zaman ikili orta sahada Hazzazi ile birlikte oynadın. Bu seni rahatlattı mı?

"Rakibe göre hatta oyun içinde bile pozisyon değişiklikleri oluyor. Ben kendimi fiziksel ve zihinsel olarak hocalarımın istediği şekilde hazırlamak durumdayım. Bu yüzden mevki ayırt etmiyorum."

berat-ozdemirden-trabzonspor-sozleri-3.jpg

Liverpool efsanesi Steven Gerrard, yeni teknik direktörün oldu. Onunla çalışacağın için heyecanlı mısın?

"Steven Gerrard, dünyanın en önemli futbol adamlarından biri. Kendisiyle çalışmak kuşkusuz, muhteşem bir deneyim olacak. Futbola bakışı, antrenman anlayışı ve taktiksel yaklaşımlarını çok merak ediyorum."

Onun gibi bir efsane ile aynı mevkide oynuyorsun. Bu herhalde senin için büyük bir fırsat olmalı...

"Kesinlikle öyle. Çok büyük bir karakter. Öğrenecek çok şey olacak. Onunla geçireceğim her anın tadını çıkarmak istiyorum."

Cristiano Ronaldo ile ilk karşılaşmanız nasıldı? Onunla rakip olarak olsa bile aynı sahada olmak nasıl duyguydu? Hiç sohbet ettiniz mi?

"Öncelikle, fiziksel olarak çok iyiydi. Sohbet ettik. Ona, 'Benim için gelmiş geçmiş en iyi oyuncusun' dedim. Teşekkür etti, bir iki şey daha konuştuk. Güzel bir gündü.

"Cristiano Ronaldo saha içinde sadece topa değil, tüm oyuna hükmediyor."

Gerçek GOAT hangisi? Cristiano Ronaldo mu, Lionel Messi mi?

"Ben Ronaldo derim…"

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler