Başkan'dan Burak'ın açıklamalarına yanıt: "Burak'ın kolay bir hayatı yok"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Başkan'dan Burak'ın açıklamalarına yanıt: "Burak'ın kolay bir hayatı yok"

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Ağaoğlu:

"Oyuncularımdan ben sorumluyum. Oyuncumun davranışından, hareketinden bir rahatsızlık duyuluyorsa onun muhatabı benim. Aslında oyuncularıma, hocama, yöneticilere yapılan her eleştirin odak noktası benim. Hafta içi bir gazetede yer alan ifadelerde kendisine ödeme yapılmadığını yabancı oyunculara ödeme yapıldığı yazılmıştı. Her iki tarafa da ödeme yapılmıştı. Yanlış bir anlaşılma olmuş. Burak'ın kolay bir hayatı yok. Kolay bir ameliyat olmadı. Kendisinden çok şey beklenen bir oyuncu. Uğraşırız biz topçularımızla. Bir oyuncuyla kulüp arasında bir sorun varsa bir şekilde çözülmesi lazım. Kulübün menfaatlerini önde tutmak lazım.

"BEN FUTBOLCUMA GELEN ELEŞTİRİYE DUVAR OLURUM"

'Basın toplantısında Burak Yılmaz hiçbir şekilde bu basın toplantısının tarafı değil' demiştim. Bizim idari yapmış olduğumuz hatalar olabilir. Orada o olayı kapattık. Neticede bu futbolcular benim futbolcum. Ben futbolcuma yapılan her türlü eleştinin önünde duvar olurum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor