Trabzonspor’da kırmızı kart gören Marc Bartra’nın yokluğunda stoperde kimin görev yapacağı netlik kazanmadı. Kararı Teknik Direktör Abdullah Avcı verecek.
Gbamin ihtimali öne çıkıyor
Savunma hattında Jean-Philippe Gbamin’in forma giymesi bekleniyor. Özellikle Giresunspor karşılaşmasında savunmanın göbeğinde Gbamin’in görev alabileceği ifade ediliyor.
Hugo ile birlikte sahada olabilir
Öte yandan Giresunspor maçında savunma merkezinde Gbamin ve Hugo ikilisinin yer alma ihtimalinin yüksek olduğu değerlendiriliyor. Son tercihi ise teknik heyet yapacak.
Tüm Yorumlar (9)
doğan yıldız
3 yıl öncebu saatten sonra kim oynarsa oynasın .
ALİ KARA
3 yıl önceBatra savunma oyuncusu mu golcümü bi karar versin her maçta gol atmak için çıkıyor ve golü biz yiyoruz takımı yakıyor kendisini takımın üstünde görüyor mümkünse sözleşmesini fes etin
St pauli
3 yıl önceKim nerde oynasın farketmez.asıl sorun 16 haftadır hala oyun formatı olmayan Hocadır
Dobroski
3 yıl önceŞu adamın bireysel hatalaı ve fazla güvenden dolayı yapılan puan kayıplarını kimse görmüyor mu?
TS 61
3 yıl öncebarcelona VS eyvallah fakat ts a uyumsuz agır futbolcu sezon teklif geldiği nde gitmesi ts un kasasına para kazandırır 1.5 alınıp 3 5 satılması faydalı olur.
Erdem
3 yıl önceTaha Altıkardeş oynasın, Bartra gibi kayıp düşerse daha az zoruma gider. Sahip çıkalım dedeye, sahip çıkalım genç futbolcularımıza, alt yapıdan (Taha alt yapı menşei olmasa da U19la maça çıkabilir) gençler kendi arkadaşlarını saha görecek ki, kendilerine de sıra geleceği umudu ile daha hırslı çalışacaklar, oynatmazsan o zaman genç futbolcu derki ağzımla kuş tutsam zaten beni oynatmayacaklar..... Bi de Hocam diğer mevkiler gibi orta sahadan futbolcuyu sakın ama sakın kaleye koyma !
Ahmet Can
3 yıl önceBursaspor dan alınan Talha
Oflu
3 yıl önceRuhsuzlardan birisi oynayacağına altyapıdan bir oyuncu oynasın.
Özgür ata
3 yıl önceHala mı Gbamin? Yav bunları kim bulup bulup ts’un başına bela ediyor? Şu transferleri kim yaptırıyorsa araştırılsın