Balta'dan Trabzonspor açıklaması: O sene bu sene

Muhammet Balta maç öncesinde Haber61'e konuştu

Balta'dan Trabzonspor açıklaması: O sene bu sene

Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşıyor. AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta maç öncesinde stat önünde Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Balta şöyle konuştu;

Mecliste yoğun bir şekilde devam ediyor. Bütçe dönemi şuanda yoğunuz. Bunun yanında teşkilatta da görevimiz var. Bugün Trabzonsporumuz Ankaragücü ile karşılaşacak. Bugün sabah taraftarlarımızla beraberdik. Çocukluğumdan beri Trabzonspor maçlarına gidiyoruz. Türkiye ve dünyada her yerinde izlenen bir takım. Eskisi gibi sempati duyulmaya başlandı. Burada başkanın hocanın ve kendini buraya ait hisseden futbolcularla bu başarıldı. Trabzonspor taraftarı olmayan milletvekili arkadaşlarım bile bana Trabzonspor maçlarını izliyor. O sene bu sene diyeceğiz inşallah. Şartlar ne olursa olsun, takıma ve yönetime destek olacağız. Sakatlıklarımız çok olsada hocamız kimi sahaya koyarsa yüreğini ortaya koyarak oynuyor. Bu takımda bir ruh var.

Trabzonspor'un Krasnodar ile oynadığı maçı mecliste izleyen 40'a yakın Trabzonsporlu vekil vardı. Bu gurur vericiydi. Şehrimizi markalaştıran değerlerden birisidir Trabzonspor'dur. Umarım burada istediğimiz sonucu alırız.

Daha önce de Yavuz Selim bölgesinin şehre kazandırılması için toplantılarını yaptık. Geçmişten gelen hatıraların geleceğe aktarılması için çalışmalar yaptık. Şehir tartışmaları sürdürüyor Henüz kesin verilmiş bir karar yok. Umarım ortak bir kararla en güzeli olur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor