Ayakta kalan yine Sosa oldu

Trabzonspor'un kaptanı Sosa mücadelesiyle alkış aldı

Ayakta kalan yine Sosa oldu

Trabzonspor'un dün akşam ligde Galatasaray’ı ağırladığı mücadelede, ev sahibi ekip adına ön plana çıkan isimler arasında takım kaptanı Jose Sosa da yer aldı... Sarı-Kırmızılılar karşısında 90 dakika görev yapan 34 yaşındaki Arjantinli futbolcu, oyun boyunca sahada ayak basmadık yer bırakmadı. Maç boyunca 85 kez topla buluşan ve takım arkadaşlarına gönderdiği 59 pasın 47’sinde isabeti bulan tecrübeli 10 numara, bu alanda Trabzonspor’un en başarılı oyuncusu oldu. Karşılaşmanın 50. dakikasında Alexander Sörloth’un attığı golün asistini yapan isim de olan Sosa, maç boyunca Galatasaraylı savunmacılar üzerinde büyük baskı oluşturdu ancak galibiyet için yeterli olamadı.

Antalya maçında cezalı

Galatasaray karşılaşmasına ceza sınırında çıkan Jose Sosa, dün akşamki mücadelenin 26. dakikasında Ömer Bayram ve Pereira’nın yaşadığı gerilim sebebiyle hakeme gösterdiği tepkiden dolayı Ali Palabıyık’tan sarı kart gördü. Tecrübeli futbolcu, bu kart sebebiyle cezalı duruma düştü. Jose Sosa, Trabzonspor’un pazar günü Antalyaspor’la oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler