| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 07 Kasım 2018 12:56

Anthony Nwakaeme formasını özledi 

Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncusu Anthony Nwakaeme formasını özledi. 

Spor Toto Süper Ligin 4. haftasında Galatasaray ile oynanan ve bordo-mavililerin 4-0 üstünlüğü ile sona eren maçta 2 gol ve bir asist yaparak yıldızlaşan Nwakaeme, tarihi maçın ardından kayıplara karıştı. Ligde oynadığı 4 maçta 189 dakika sahada kalan Nijeryalı oyuncu, bordo-mavililerin 1-0 mağlup olduğu Aytemiz Alanyaspor maçında ilk on birde başlasa da teknik direktör Ünal Karaman tarafından 64. dakikada oyundan alınmıştı. Trabzonspor'un evinde oynadığı ve 2-1 mağlup olduğu Göztepe maçına ise sonradan girerek 17 dakika sahada kalan Nwakaeme, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanan maç öncesi sakatlanarak kadrodan çıkartılmıştı. Kas yaralanması nedeniyle 10 gün takımdan ayrı kalan oyuncu yaklaşık 50 gündür bordo-mavili formaya hasret. 

Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı beraberliklerle sıkıntılı günler geçiren ve zirve yarışının uzağına düşen bordo-mavililer Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak moral bulmak istiyor. Antrenmanlardaki hırsı ve temposuyla teknik direktör Ünal Karaman'ın gözüne yeniden girmeyi hedefleyen Nijeryalı oyuncu, zor günler geçiren takımına futboluyla katkı vermek isterken, uzak kaldığı formasına ise yeniden kavuşmayı hedefliyor. 

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Y
yasar
7 yıl önce

yazık Ekuban a verilen şans bu futbolcuya verilmedi, çok faydalı olacak bir isim.

Y
yiğit
7 yıl önce

Onur-Pereira,Toure,Hoseini,Novak-Sosa ve Onazi ortada sağ açık Olcay sol açık Tony Forvet Hugo ve onun arkası Yusuf yada A.Kadir. Takımın kadrosu budur.Yokmu bunu hocaya anlatacak biri veya yardımcısı.Çok mu zor bunu görebilmek.

İbrahim
7 yıl önce

Takımda adam kayırma olmazsa birlik beraberlik olur, hak eden oynasın.

Ömer 61
7 yıl önce

Bu adami kanatt oynatip abdulkadiri forvert arkasi oynatmamiz lazimm 2 mac ustuste alalim bakin gorun takim bir anda ligde nelere gelecek hep destek tam destek