Alp: Söyleyeceklerimi söylesem çok ceza alırım!

Trabzonspor asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp Haber61 TV'ye konuştu

Alp: Söyleyeceklerimi söylesem çok ceza alırım!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor sahasında ağırladığı Alanyaspor'u 1-0 yendi. Maçın ardından Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu.

Alp şöyle konuştu;

Bugün söyleyeceklerimi söylersem çok ceza alırım. Bugün 10 Kasım, Atatürk'ün bir sözünü hatırlatayım "Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim" dedi. Biz hakemin de zeki çevik ve ahlaklısını severiz.Çocukların mücadelesine şapka çıkarmak lazım. Çok güzel mücadele ettiler.  Takım konusu bizim işimiz dedğil. Teknik heyet bu kadroyu seçmiş.

Bizim saha dışında söyleyeceklerimiz var. Bu takımın taraftarı takımını o kadar seviyorki intihar ediytorlar. Biz konuşunca ceza alıyoruz.  Taraftar kızınca sahaya madde attılar. Şimdi ne olacak. Galatasaray maçımız var. Kırmızı kart pozisyonunda Abdulkadir topa müdahale ediyor. Pozisyon sarı kart. 6. Dakikada penaltı var. İncelesinler. Benim söyleyeceklerimi söylesem ceza almaktan başka sizin televizyonunuzda kapanır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor