Ali Sürmen: "Yalvarıyorum, Kulübümüz elden gidiyor"

Ali Sürmen sonuçları ardından konuştu.

Ali Sürmen: "Yalvarıyorum, Kulübümüz elden gidiyor"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor 41. Olağan genel Kurulu'nda yapılan seçimle yeniden Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı seçilen Ali Sürmen sonuçların açıklanması sonrasında açıklamalarda bulundu.


Sürmen yaptığı açıklamada, “Burada trabzonspora yakışır bir genel kurul gerçekleştirdik. Bunun yansıması mutlaka bu sene yapılacak olan Trabzonspor yönetimi genel kuruluna yansıması gerekir. Burada aday sıfatıyla da olsa cesurca birşeyler söyledim. Divan başkanı olarak seçilecek kişiye adaya karışma şansımız yok. Yönlendirme şansımız da yok ama trabzonsporu uçuruma gidecekbir maceraya sürüklenmemesi yönünde uyarma görevimiz daima olacaktır. Bugün seçildiğim gün bunu söylüyorum. 3 yıl önce seçildiğimde e söylemiştim. Biz bir olalım kavgaetmeyelim kavga ede ede sonucumuz işte bu. Kimin koltuğa oturacağının değil çözüm bulacağının önemi var. Şimdi seçilmiş yeni divan başkanınız olarak istirham ediyorum yalvarıyorum küskünlükleri bırakın kulübümüz elden gidiyor. Önümüzdeki günlerde divan olarak yapacağımız birlik beraberlik çalışmaları ortak akıl yürütme çalışmalarında hepinizin katkı sağlamasını bekliyrum. Kongre yarışında çok seviyeli güzel çalışma yapan kardeşime teşekkür ediyorum. Trabzonspor mutlaka ondan yararlanacaktır. Birlikte yürüdüğümüz sonuçta trabzonsporun aşamayacağı hiçbir sorun yoktur. Yeter ki önce benim koltuğum demeyelim, toplantıda ben yöneticiyim bunun için gidiyorum diyorsanız ordan bir sonuç çıkmaz. Şimdilik mesajlarım bunlardır. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımıza da katkı sağlayın eleştireceğiniz şeyleri de mutlaka söyleyin. Yarınki maçta da trabzonspora başarılar diliyorum ve seçilen yönetimimi kürsüye davet ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor