Ali Sürmen: “Trabzonspor’un başkanına güvenmiyorum diye…”

Ali Sürmen Mali Genel Kurul’da konuştu.

Ali Sürmen: “Trabzonspor’un başkanına güvenmiyorum diye…”
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen Yapılan Mali genel Kurul2da açıklamalarda bulundu.

Sürmen Şunları söyledi;

"Böyle bir yetki istenmez dedim. Konuşuluyor tartışılıyor. Sizi anlıyorum. Divan’da oylama yapılması sırasında tam açıklayamadığı için tereddüt yaşadınız. Acaba yönetimin değişiklik önerisi kabul edildi mi kabul edilmedi mi. Bu kabul edildi zaten. Aslında bu önergede hata.

Burada Kartal sorunu var. Bu konuda birçok çalışma yapıldı. Bu konuda bir güvensizlik mi var arkadaşlar. Kulübün bütçesini görüyorsunuz. Başkanın istediği yetki açık. O konuda takdir sizin. Akyazı TOKİ’nin. Düşünün taşının kararınızı verin. Birlik beraberlik fikrini destekliyorum. Kartal’la ilgili bir olumsuz gelişme olursa Denetleme Kurulu’nun olağanüstü kongre isteme hakkı vardır. Bu konuda siz karar verin. Hem divanın işini kolaylaştırın. Trabzonspor’un başkanına güvenmiyorum diye oylama yapılmaz."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor