Ali Sürmen: "Trabzonspor'u kimse parayla terbiye etmeye kalkmasın"

Ali Sürmen'den bomba açıklamalar...

Ali Sürmen: "Trabzonspor'u kimse parayla terbiye etmeye kalkmasın"
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu başkanı Ali Sürmen 38. Olağan Divan Kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Sürmen, yaptığı açıklamada "Trabzonspor’un yeni yönetimi 1 yılı doldurmak üzeredir. İyi günler ve kötü günler olacaktır. Önemli olan bunları tartışabilmektir. Abilerimiz bu tüzüğü hazırlarken kulübün faaliyetleri ile ilgili yılda bir kez olağan üstü hallerde ise toplanıp değerlendirmeler yapılsın dediler. Asbaşkanımızla yaptığımız görüşmede tüzük çalışmalarına devam edileceği yönünde görüş aldık ve bundan memnun olduk. 30 Eylül’e kadar aidatların yatırılması gerekiyordu. Baktığımızda hayal kırıklığına uğradık. Bu durum üzücüdür. Biz aidiyet duygusunu buradan anlarız. Aidiyet duygusu seçimde gidip oy vermek değil, aidatları yatırmak ve kombine almakla belli olur. Yönetim girmese bile 3 kurul seçilecek ve bir seçimli kongre yapılacak. İnsanlar kongre yok diye aidat yatırmıyor. Bu durum üzücü. Biz dedik ki, kongre üyesi ile taraftar üyesi ayıralım. Bunu bu tüzükte yapmayı planlıyoruz." dedi.

ALİ SÜRMEN'İN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÖNCE TARAFTAR OLUNACAK

Ali Sürmen Taraftarlara gönderme yaparak, "Taraftarlar artık kulüp taraftarımı yoksa yönetimlerin kendi geleceklerinin taraftarımı olduğunu ayırt etmemiz lazım. Bunu oturup aklıselim bir şekilde konuşacağız. İsterse beni eleştirsinler. Ben bunları söylemek zorundayım. Önce taraftar olunacak, kulübün menfaati ve geleceği düşünülecek. Taraftar grupları ortada duracak kulübün menfaatine göre her şeyi yapacak." ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR İÇİN BİR MASA ETRAFINDA OTURUP KONUŞABİLMELİYİZ

Trabzonspor2un geçmişle bağlarının kopuk olduğunu belirten Sürmen, "Bağlarımız kopuk. Gelen giden. Bu değişmiyor ama değiştirmek zorundayız. Geçmişimizi iyi tanıyacağız. Bir insan geçmişini bilmezse geleceğini bilemez. Sabit Abinin davet edilmediği bir Trabzonspor etkinliğini ben kabul etmem. Etkinliklerde herkese haber verilecek ve bir temaşa yaratılacak. Bir birimizi sevmeyebiliriz ama Trabzonspor için bir masa etrafında oturup konuşabilmeliyiz. Bunu yapmayan vebal altındadır. Yanlışları söyleyeceğiz. Bir araya daha çok gelelim. Burada sadece Trabzonspor için fikrimizi söyleyelim" şeklinde konuştu.

TRABZONSPOR’U KİMSE PARAYLA TERBİYE ETMEYE KALKMASIN

Trabzonspor'u kimse parala terbiye atmeye kalkmasın diyen Ali Sürmen, T"rabzonspor yöneticisi de iyi düşünecek. Genel Kurul üyeleri onu hak ettiği için seçmiştir. Ama sizi Gaziantepspor’un başkanı veya Antalyaspor’un Başkanı veya yöneticisi seçmiyorlar. Trabzonspor yöneticisi olduğunuzda sizi Türkiye tanır. Sizin özel hayatınız bizi ilgilendirmez. Trabzonspor’u kıran inciten, ne bir söz kullanabilirsiniz. Ne davranabilirsiniz nede giyiminizi düzenleyebilirsiniz. Herkes Haddini bilecek.Trabzonspor’u kimse parayla terbiye etmeye kalkmasın." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor