Ali Sürmen: İmamoğlu da Albayrak da bizimdir

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen konuştu.

Ali Sürmen: İmamoğlu da Albayrak da bizimdir

Trabzonspor Divan Genel Kurulu yapıldı.

Bugün gerçekleşen toplantıda seçime tek liste giren mevcut başkan Ali Sürmen konuşma gerçekleştirdi.

Sürmen konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Genel Kurulumuzun sağının hızla yükseldiği dönemde etrafımızdaki bir sürü hastaya rağmen katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Salgın ve başka nedenlerle katılamayanların hepsini saygı ile selamlıyoruz. Trabzonspor’umuzu amatör kulüpler seviyesinden bugüne taşımız ve hakkın rahmetine ulaşmış her büyüğümüzü rahmetle anıyorum. Hasta olanlara şifa sağlıklı yaşayanlara güzel günler diliyorum.

2015 Şubat ayında ikinci kez seçildiğimiz divan başkanlık kurulu görevine pandemiye rağmen birçok faaliyeti yürüttük. Bu faaliyetlerde tek önceliğimiz Trabzonspor’un menfaati oldu. Asla kişilerin adamı olarak Trabzonspor’un yararına olan bir faaliyetin önünü kesmedik. Bunu yapmak her Trabzonsporlunun görevidir aslında. Ama bazen siz Trabzonspor’un menfaati için ne yaparsanız yapın bazı kişisel dostlarınız bile kendi menfaatleri için size küse biliyorlar. Ama kim süserse küssün. Ben Trabzonspor2un aleyhine hiçbir faaliyetin için eğirmedim ve asla girmeyeceğim. Sizlerin önerileri bizler için daima yol gösterici olmuştur. 

Şike davası ile ilgili olarak Yargıtay’ın kararında bir kısım dikkatimi çekti. Bizler hukukçuyuz. Suç işlediniz zaman aşımı oldu suçunuz düştü bu sizin suçsuz olduğunuzu göstermez. Benim evime hırsız girdi evşmde yasadışı bir şey buldu. Mahkemeye taşındı benim suçlu olduğum ortada ama deliller usulsüz olduğu için ceza almam. Bu benim suçsuz olduğumu göstermez. Ceza hukuku delile spor hukuku tahmine dayanır. İkisi farklıdır. 

Şampiyonluğa gidiyoruz. TV’lerdeki yorumculara dikkat çekilmesini istiyorum. 37 yıl sonra şampiyon olacakmışız. Hadi oradan. Biz 10 yıl sonra şampiyon olacağız. 2010-2011 şampiyonluğu unutulmasın. Biz inşallah 8. Şampiyonluğumuza ulaşacağız. Trabzonspor bütün şehirlerin takımıdır. Bu nedenle bizim buraya gelen diğer takımlara hoşgörülü davranma mecburiyetimiz vardır. Anadolu şehirlerinin takımlarına ve taraftarlarına iyi davranmak zorundayız. Anadolu beyi diyorsak bunu yapmalıyız. Anadolu’ya Sahip çıkalım. Anadolu, Mevlana’nın şeyh Edebali’nin Mehmet Akif’in ve Atatürk’ün Anadolu’sudur. İnşallah hep beraber şampiyonluğumuzu kutlayacağız. Sayın İmamoğlu’da Sayın Albayrak’da bizimdir. Onları da kutlamalarda görmek istiyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor