Ali Sürmen: “Ayağınızı yorganınıza göre uzatırsanız…”

Ali Sürmen Haber61’e konuştu.

Ali Sürmen: “Ayağınızı yorganınıza göre uzatırsanız…”

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Avukat Ali Sürmen 45. Olağan Divan Genel Kurulu sonrası Haber61’e açıklamalarda bulundu. 

Ali Sürmen şu ifadeleri kullandı;

"AYAĞINIZI YORGANINIZA GÖRE UZATIRSANIZ..."

Esasen Trabzonspor camiası sağduyuludur. Yeter ki bilgilendirilsin. Beğendiği beğenmediği kısımlar olur. Gelirlerimizde artış oldu. Futbolcu satabiliyoruz, sponsor gelirlerimiz çok arttı. Yönetim de harcama noktasında dikkat ederse borçlar uzun vadede aşağıya gelecektir. Ayağınızı yorganınıza göre uzatırsanız sıkıntı çözülüyor.

"ONLARA ASKER SELAMI GÖNDERDİK"

Kabul edilebilir bir şey değil. Türkiye’nin son zamanlarda hem siyasette hem futbol ve sosyal alanlarda yalnız bırakılmak istenmesi. Bu yönde art niyetli insanlar varsa harekete geçmesidir. Bu toplum buraya savaşa savaşa gelmiş ve savaşa savaşa bu toprakları bırakmamış. Her alanda futbolda da savaşırız biz. O futbolcularımızın demoralize olmaması için onlara asker selamı gönderdik.

"KİMİ KİMİNLE KIYASLIYORSUNUZ"

Bazı insanlar unutulur ve hatırlanmak için en değerli varlığa saldırırlar. Ki o değerli insanların etrafındakiler kendilerine cevap versin. Unutulmuş isimler bakıyorsunuz şimdi konuşuluyor. Bunlardan basında da var futbol camiasında da var. Şenol Güneş hocamız her yerde ben Trabzonsporluyum diyen bir hoca. Akyazı’ya ismi verilen, şehirde caddeye ismi verilen bir hoca. Şenol Güneş’in 10 katı maaş alanlar o akıllarındaki fanatik İstanbul takımlarına oynattıkları futbolla milli takımı nerelere getirdiler. Bir de Anadolu’dan gelip başarıdan başarıya koşan Şenol Güneş. Kimle kimi kıyaslıyorsunuz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor