| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 16 Eylül 2016 22:50

Akyazı Stadı'na inceleme

"Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor."

Toki Başkanı Ergün Turan, Trabzonspor'un yeni stadyumu Akyazı’daki çalışmaları yerinde inceledi.  Turan, eksikliklerin biran önce giderilmesi ve stadyumun yetişmesi için talimat verdi.

Turan, “Trabzonsporumuza güzel bir stadyum yapıyoruz. Her şey çok güzel olacak. Bugün bütün imalatçı ekip ve paydaşlarımızla değerlendirme yaptık. Çatı-çelik montajını bir hafta içerisinde tamamen bitireceğimiz stadyumda skorboardın montajını tamamladık. Stadyum zeminine sereceğimiz hibrit çim için ise drenaj çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kompleks çevresindeki bağlantı yolları ve kavşakları. Karayolları Genel Müdürlüğümüz en kısa zamanda tamamlayacak. Türkiye'nin göz bebeği Akyazı Stadyumu, 'Smart Roof' çatı sistemi ile Türkiye’de bir ilk olacak" dedi.

Öte yandanTrabzonspor kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Toki Başkanı Turan'a Akyazı Stadyumu'nun bitirilmesine yönelik gösterdiği çabadan dolayı teşekkür edildi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!