Akyazı'da hasar büyük! Trabzonspor'un Altay maçı tehlikede

Trabzonspor'da taraftarların şampiyonluk kutlamaları sırasında on binlerce taraftarın sahaya inmesi zemine büyük zarar verdi.

Akyazı'da hasar büyük! Trabzonspor'un Altay maçı tehlikede

Şampiyonluk özlemini bitiren düdüğün ardından Trabzonspor taraftarı sahaya akın etmişti. Tribünde az sayıda taraftar kalırken on binlerce kişi sahaya girmişti. Kimileri hatıra olması amacıyla kalelerdeki fileleri kesip aldı. Bazı taraftarların zemini söktüğü görüldü. Bazı noktalarda ise yanan meşaleler atıldığı için zeminin yandığı gözlendi. Kale direklerinin oturduğu beton zeminin de hasar aldığı öğrenildi. Zemini sulama sisteminin de bozulduğu kaydedildi. Ayrıca saha kenarında bulunan reklam panolarındaki LED ekranların da büyük bir kısmının zarar gördüğü bildirildi. 

Alternatif Atatürk Olimpiyat

Tam tarihi kesinleşmese de iç sahadaki son karşılaşma olan Altay mücadelesi 13-16 Mayıs takviminde oynanacak. TFF yetkililerinin yapacağı incelemenin ardından Akyazı'da maçın oynanıp oynanmayacağına karar verilecek. Eğer olumsuz bir karar çıkar ve Altay maçının başka bir şehirde oynanması istenirse, Bordo-Mavililer'in tercihini İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan yana kullanacağı gelen bilgiler arasında.  

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler