Akıncıoğlu: Trabzonspor sahadan kaçmaz, düşme kaldırılırsa iş masa başına döner!

Haber61 imtiyaz sahibi ve Trabzonspor eski yöneticisi Tanju Akıncıoğlu gündemi değerlendirdi.

Akıncıoğlu: Trabzonspor sahadan kaçmaz, düşme kaldırılırsa iş masa başına döner!

Haber61 İmtiyaz Sahibi Tanju Akıncıoğlu Haber61 Bayram Özel yayınına telefon bağlantısı ile katılarak koronavirüs süreci ve Süper Lig’in devam ettirilmek istenmesine dair değerlendirmelerde bulundu.

MEZARLIĞA BİLE GİDİLEMİYORKEN LİG TARTIŞILIYOR

Trabzonspor’da birçok kez yöneticilik görevi üstlenen Akıncıoğlu  “Dünya bir pandemi kriziyle karşı karşıya. Dolayısıyla bir bayramda 4 gün sokağa çıkma yasağı yönünde telkinle karşılaştık. İslam aleminin en önemli günlerinden birinde mezarlıklara dahi gidilemeyen bir ortamda lig oynansın mı oynanmasın mı tartışması yapılıyor. Trabzonspor hiçbir zaman sahadan kaçmamıştır, her zaman mücadelesini saha içinde vermiştir. Rakipleri ne yazık ki bu mücadeleyi masa başında vermiştir.  Yine öyle bir dönem yaşıyoruz. Ramazan bayramı gibi dini bir bayramda sokağa çıkma kısıtlaması olmasına karşın lig başlasın tartışmaları çıkıyor. Dediğim gibi Trabzonspor sahadan hiç kaçmamıştır ama lig oynanacaksa her halükarda oynanacaktır, yarıda kalmayacaktır, küme düşme kaldırılmayacaktır. O şartlarda Trabzonspor mücadelesini sahada her zaman verir.” Dedi.

LİGDEN DÜŞME KALDIRILIRSA İŞ MASA BAŞINA DÖNER

Süper Lig’in her şartta tamamlanması gerektiğinin altını çizen Tanju Akıncıoğlu “ Küme düşmeme gibi bir durum olamaz. Böyle bir durum futbolun oynanması yönündeki düşünceleri farklı yöne çekecektir. Lig ya oynanır ya da tescil edilir. Oynanırsa ligler her halükarda oynanır. Bir takımın 12 futbolcusu mu koronavirüse yakalandı, diğerinin 8’i mi yakalandı, kesintisiz bu lig bitmek zorundadır. Bu kararı alan yetkililer bunu baştan göze almak zorundadır. Ligden düşme kaldırılırsa iş masa başına döner. Masa başına döndüğünde Trabzonspor’un her zaman hakkı yenmiştir. Ligler oynanacaksa aynı statüde oynanır böyle bir şey de söz konusu olamaz.” İfadelerini kullandı.

HABER61 OLARAK ATILIMLARI SÜRDÜRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Koronavirüs sürecinin getirdiği ekonomik zorluklara rağmen Haber61 olarak atılımların sürdürüleceğine dikkat çeken Akıncıoğlu  “ Bazı atılımlarımız var bunları sekteye uğratmak istemiyoruz. Devletimizin yeni çıkardığı internet televizyonculuğu ile ilgili lisans durumu vardı. Bu zor süreçte Allah’a şükür bunu tamamladık. Haber61 TV şuanda Türkiye’nin tek lisanslı internet televizyonu oldu. Biz elimizden geldiği sürece yatırımlarımızı Trabzon’a bölgeye yakışır şekilde yapmaya yayınlarımızı sürdürmeye çalışıyoruz. Devletimiz de pandemi döneminde kolaylıklar sağlamaya çalışıyor. Biz de yatırımlarımızı kesmeden devam ettirmeye çalışıyoruz. Tabi zor bir süreç. İnşallah dünya ve Türkiye bu dönemi en kısa sürede atlatır.” Şeklinde konuştu.

  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor