Akıncıoğlu: Şampiyonluğa kilitlenmemek lazım

Trabzonspor eski yöneticisi ve Haber61 imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu açıklamalarda bulundu

Akıncıoğlu: Şampiyonluğa kilitlenmemek lazım

Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor'un Ankaragücü ile karşılaşacağı maç öncesinde Eryaman Stadı önünde Haber61 TV'nin gerçekleştirdiği canlı yayına Haber61 İmtiyaz Sahibi ve Trabzonspor eski yöneticisi Tanju Akıncıoğlu da konuk oldu.

Haber61 ekibinin 3 gündür Ankara'da olduğunu belirten Akıncıoğlu gözlemlerini paylaşırken "İki takım taraftarları kardeş iki takım gibi. İnşallah aynı centilmenlikte bir maç olur. Umarım kazanan Trabzonspor olur. Bu sene hedeflerimiz ve beklentilerimizin olduğu bir yıl. Sakatlıklarımız ve eksiklerimiz umarım bir an önce tamamlanır ve daha emin adımlarla elimizden gelen mücadeleyi gösteririz. Umarım sonunda da şampiyonluk gelir ancak şampiyonluğa kilitlenmemek lazım. Bu her yıl Trabzonspor’a zarar veren bir olgudur.  Biz elimizden geleni yapalım şampiyonluk da gelir." dedi.

Ankaragücü teknik direktörünün hafta başında hoca değişikliğine gittiğini belirten Akıncıoğlu “Bizim kısmetimiz inşallah Galatasaray maçına kadar onların da hocası değişmez.  Aynısı Göztepe maçında oldu. Hoca değişimleri takımlarda bazı etkiler yaratır.  Ankaragücü’nde hem yönetim hem hoca değişti. Aynı hoca Gençlerbirliği ile oynadığımızda onların hocasıydı. Futbol 90 dakika inşallah , sonunda istediğini alan biz oluruz." ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler