Ahmet Ağaoğlu'ndan Volkan'a cevap - "Otobüsümüzden adam alacak kişiyi analar doğurmadı"

Ahmet Ağaoğlu’ndan önemli açıklamalar…

Ahmet Ağaoğlu'ndan Volkan'a cevap - "Otobüsümüzden adam alacak kişiyi analar doğurmadı"

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Başkan Ahmet Ağaoğlu telefonla bağlandığı tv programında açıklamalarda bulundu.

Başkan Ağaoğlu şunları söyledi;

"Ekuban’ın bir pozisyonu var. Çok komik bir pozisyon. Hakem Fenerbahçeli oyuncuya pas veriyor. Ara transfer döneminde düşünülebilir. Topu oyuna güzel sokuyor. Son gol canımızı sıkmadı desem yalan olur. Bu 3 oldu. Hoş bir şey değil 3 puanı bırakmak. Altının çizilmesi gereken şeyler var. Seyircimiz alınmadıysa da yöneticiler olarak çok güzel karşılandık. Fenerbahçe başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Fenerbahçe seyircisinin çok önemli bir bölümünden övgüler aldık. Bunlar güzel şeyler. Uzun zaman sonra ilk defa olaysız bir maç oldu. Aktörler sahnede değildi diye demiştim. Aktörler seyirciyi tahrik edince ve seyirci tahrik olunca içinden çıkılmaz bir hale geliyor. Eski aktörlerden birisinin hoş olmayan kabadayı vari bir açıklaması olmuş Trabzonspor otobüsünden adam aldırmak kimsenin haddi değil. Analar doğurmadı. Karşılığını çok ağır şekilde görür. Bunun mercileri bellidir. Ülkenin savcıları var. Ne olduğunu da bilmiyorum. Trabzonspor otobüsünden adam almaya kalkarsa çok ağır şeylerle karşılaşabilir. Daha anneler öyle birini doğurmadı. Ben böyle bir futbolcuyu ne rakip takımda ne benim takımım da istemem. Bunlar hoş söylemler değil. Camialar arası sıkıntı yaratan ifadeler. Yıllarca bu sıkıntılardan beslenen insanlar oldu. Şimdi onların devri kapandığı için canları yanıyor. 

"HAKEM PROTESTOLAR SONRASINDA DAĞILDI"

Protestolardan sonra hakem dağıldı. Cüneyt Çakır kalibresindeki bir hakem bile o dakikadan sonra otoriteyi kaybetti. Şartlar ne olursa olsun Trabzon o golü yemeyecek.

"SİZİN DEVRİNİZ KAPANDI"

Eğer benim analizcim yada futbolcum, teknik heyetten her hangi bir insan kameralar önünde böyle bir şey söylerse ben onun biletini keserim. Yıllarca seyrediyoruz. Maç içinde olabilecek şeyler. Gerginlikten kaynaklanan hakaret içeren şeylerde olabilir ama otobüsten adam aldırmak başka bir şey.
Bugün orada Trabzonspor yöneticileri olarak hiçbir sıkıntı yaşamadık. Bir insanın ortamı germesi, kabadayıca konuşup işi başka yerlere taşıması hoş değil. Her şey olmuş olabilir. Ama bunu canlı yayına taşımak onu Trabzonspor’un otobüsünün içinden alırım. Nedir bu. Olaysız maç oynanmasından rahatsızlık mı duyuyorsun. Kapandı sizin devriniz. Bu tür insanlar ülke futboluna yakışmıyor. 

"BİZ KIRMIZI KART GÖRMEDİK"

Biz hiçbir maçta kırmızı kart görmedik Bu konuda çok hassasız. Seyirciyi çileden çıkaracak hareketlerde bulunulmaması konusunda kesin uyarılarımız var. Ölçüsüne göre itirazlar olabilir. Herkesin aynı hassasiyeti göstermesini istiyoruz. Benim karşılaştığım ve ilgili anlattım. Kimse bana neden tek laf söylemedi. Bunlar yıllardır kaos yaratan ve bundan beslenen insanlar. Ne kadar ayıp. Kim oluyorsunuz. Kimsiniz. Hangi vasıfatla ve hangi sıfatla. Bu şekilde konuşma hakkını sana kim veriyor. Benim otobüsümden adam alacak adamı analar doğurmadı. Beşiktaş'ın, Galatasaray’ın, Fenerbahçe’nin büyüklüğünü bu insanlardan öğrenecek değiliz.

"BİZİM FARKLI BİZ ÇİZGİMİZ VAR"

Hakemlerden çok canımız yandı. Benim hocamdan buna benzer bir söylem duydunuz mu? Kulüpte olumlu olumsuz her şeyden sorumlu benim. Ersun Yanal’ın söylediklerine benim cevap vermem doğru olmaz. Bir başka kulübün bana veya kulübüme karşı bir beyanatı olmadıktan sonra başka kulüp ve hocası hakkında konuşmak benim tarzım değil. Farklı bir çizgimiz var. Kamuoyunda oluşan farklı bir sempati var. Trabzonspor’a, futbolculara ve teknik heyete karşı. Hassasiyet gösteriyoruz. Kulübüme karşı bir şey olursa cevap veririm. Diğerleri bizi ilgilendirmiyor. Volkan’ın söylediklerine cevap vermemem de olmazdı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor