Ahmet Ağaoğlu listesini bugün sundu

Trabzonspor'da yaklaşan kongre öncesi adayların listelerini Divan Kurulu'na sunmaları için son gün.

Ahmet Ağaoğlu listesini bugün sundu

Trabzonspor'da 1-2 Aralık'ta yapılacak kongre öncesinde aday olacakların listelerini bugün divan kuruluna sunmaları gerekiyor.

Trabzonspor'un mevcut başkanı Ahmet Ağaoğlu da seçime gireceği yeni yönetim listesini bugün Divan Kurulu'na sundu. 

Listeye son şeklini veren Ahmet Ağaoğlu ve ekibi başvurusunu bugün Divan Kuruluna sundu. Şu ana kadar farklı bir aday gündeme gelmezken, gün sonuna kadar başvuru yapılmazsa tek adaylı bir kongre gerçekleşecek.

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyesi Ömer Sağıroğlu bugün, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanlığı'na gelerek listeyi teslim etti. İşte yeni yönetim Trabzonspor’da Ağaoğlu yönetiminin yeni listesi açıklandı.

İşte Ağaoğlu'nun yeni yönetimi; Başkan: Ahmet Ağaoğlu Mehmet Yiğit Alp, Ertuğrul Doğan, Ömer Sağıroğlu, Emin Kahraman, Müminhan Bilgin, Önder Bülbüloğlu, İbrahim Haluk Şahin, Özer Bayraktar, Yalçın Orhan, Ahmet Fikret GÖkhan, Serdar Ekrem Şirin, Yusuf Hayırlıoğlu, Yaşar Kibar Güven, Sertaç Güven

Yedekler ise, Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Dursun Ali Sakarya, Tuncay Uzunal, Lokman Sadıklar, Eda Lermi Zorer, İbrahim Şahinkaya

Divan Başkanı Ali Sürmen: "Tek liste ile seçimlere gidilecek" 

Divan Başkanı Ali Sürmen, liste tesliminin ardından yaptığı açıklamada, genel kurul öncesi müracaatların sona erdiğini ve tek liste halinde seçime gidileceğini belirterek, "Bize yapılan müracaatlar neticesinde sayın başkan Ahmet Ağaoğlu’nun hazırladığı liste dışında başka bir müracaat yoktur. Sadece Müze ve Arşiv Kurulu için iki liste yarışacak diğer organlar tek liste ile seçime girecektir. Camia için hayırlı uğurlu olmasını dileriz. Tüzükteki değişiklik nedeniyle taahhütname ilk defa imzalanacaktır. Türk futbol tarihinde ilk defa başkan ve yönetim kurulu taahhütname verecektir. Bu Türk futbolu için umarım bir milat olur" dedi. 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor