Ahmet Ağaoğlu: "Güzel günleri hep birlikte göreceğiz"

Ahmet Ağaoğlu'ndan önemli açıklamalar.

Ahmet Ağaoğlu: "Güzel günleri hep birlikte göreceğiz"

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulübün aylık dergisinde yer alan yazısında birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusunda bulundu.

Şubat ayında Trabzonsporlu üniversite gençliğinin bordo-mavi renklere duydukları sevgi ve bağlılığı bir üniversite buluşması sayesinde yakından gözlemleme fırsatının olduğunu kaydeden Ağaoğlu, “Trabzonspor'un genç ve aydınlık yüzünü gördüm, gelecek konusunda umutlarım yeşerdi. Onların kalplerinde taşıdığı bordo mavi sevginin saf bir sevgiden ziyade, eleştirel ve yapıcı bir çerçevede sorgulayan bir karaktere sahip olmasından da ziyadesiyle mutlu oldum. Çünkü ancak böyle bir sevgi kulübümüzü ileriye taşır. Gençlerde bu potansiyeli görmek gerçekten çok güzeldi. Ben kişisel olarak camiayı derleyip toplayan, bir araya getiren bu tip buluşmaları çok önemsiyorum. Trabzonspor'u üniversitelerde, iş dünyasında, basın ve sanat dünyasında temsil eden insanlarla bir araya gelmek, bizlere farklı kanallardan beslenme fırsatı veriyor. Trabzonspor üzerine birlikte düşünmenin, fikirlerimizi, birikimimizi ve deneyimlerimizi paylaşmanın 'ortak akıl' yaratmak için elzem olduğuna inanıyorum. Ortak akıl ise maalesef yalnızca Trabzon yahut Trabzonspor bahsinde değil; Türkiye toplumunda genel olarak gelişmemiş, itibar görmemiş bir kavram” dedi.

‘Ortak akıl, fikir birliği, anlayış birliği geliştirmek demek’ diyen Ağaoğlu, “Ortak akıl, yapıcı eleştiri demek. Ortak akıl, uzlaşı demek, çeşitlilik demek, dayanışma demek. Demokratik toplumların sürdürülebilirliği için gerekli olan bu kavramlara bizler de toplumsal olarak büyük ihtiyaç duyuyoruz. Yeniden Trabzonspor özeline dönecek olursak, camiamız için birlik ve beraberlik üretmenin nasıl güzel sonuçlar verebildiğini gördüğümüz bir dönemden geçiyoruz. Biz Trabzonspor Kulübü olarak ortak akıl oluşturarak, gençlerle buluşarak, akademiyle buluşarak, camianın farklı sektörlerden temsilcileri ile buluşarak bu dayanışma, birlik halini sürdürmenin ve geliştirmenin peşindeyiz. Bu dayanışmanın meyvesini verdiği güzel günleri de hep birlikte göreceğiz. Ortak inancımız da işte budur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor